ΕΠΣ Ξάνθης: Από Φεβρουάριο ξανά στην δράση το Παιδικό Πρωτάθλημα

Την απόφαση να αναβληθεί η αγωνιστική δράση στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και των τριών κατηγοριών της ΕΠΣ Ξάνθης έλαβε η διοργανώτρια αρχή, λόγω των πολλών κρουσμάτων που υπάρχουν και στις ομάδες και γενικότερα στον νομό.

«Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της ΕΠΣ. Δεν υπάρχει βέβαια κάποια απόφαση από το υπουργείο. Εμείς την λάβαμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, μιλώντας στην εφημερίδα “Θράκη”.

«Η ΕΠΟ έχει αναβάλλει το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ έχουν αναβληθεί και τα παιχνίδια  της Γ’ Εθνικής, οπότε αναβάλλαμε και εμείς όλα τα τοπικά. Το δε παιδικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι τον Φεβρουάριο, οπότε έχουμε χρόνο ακόμη για τα παιδάκια», σχολίασε ακόμα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης.

«Για την επόμενη αγωνιστική θα το δούμε, ανάλογα με το τι θα γίνεται. Θα πηγαίνουμε αγωνιστική – αγωνιστική και θα παίρνουμε απόφαση», προσθέτει ο Πανίδης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης καταλήγει: «Οι προπονήσεις είναι θέμα των ομάδων. Γνωρίζουν ότι πρέπει να τηρείται κατά γράμμα το πρωτόκολλο, αλλά από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα. Δεν μπορούμε να τους επιβάλλουμε αν θα κάνουν προπόνηση ή όχι, αρκεί να τηρηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αυτός ο μήνας είναι, που σημειώνει έξαρση ο κορωνοϊός. Πιστεύω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στην συνέχεια».