Αποθέωση Μεχία για Μάντζιο αλλά και για τον συμπατριώτη του νέο απόκτημα του Άρη Λουίς Πάλμα

Ο διεθνής αμυντικός μέσος της Ονδούρας Αλφρέντο Μεχία Εσκομπάρ, ο οποίος είναι επτά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ομάδες όπως ο Πανθρακικός, η Ξάνθη και ο Λεβαδειακός, δήλωσε χαρούμενος με την υπογραφή του συμπατριώτη του Λουίς Πάλμα στον Άρη! 

«Υπάρχει πολύς χώρος στην πρώτη κατηγορία, ελπίζω να μείνει στο παιχνίδι του, εδώ είναι πολύ διαφορετικά, αλλά αν αφοσιωθεί στη δουλειά σκληρά μπορεί να του πάει καλά, γιατί θα έχει λεπτά να παίξει αρκετά. Μετά θα έρθουν και τα παιχνίδια και τα γκολ ανάλογα με την εμπειρία που θα πάρει” δήλωσε Μεχία στη  diariomas.hn.

Ένα γεγονός που μπορεί να βοηθήσει τον Πάλμα και σίγουρα το σχολιάζει προσωπικά έχει να κάνει με τον προπονητή του Άρη τον Άκη Μάντζιο τον οποίο τον γνωρίζει από πρώτο… χέρι: «Ξέρω ότι θα έχει μια ευκαιρία, γιατί ήταν ο πρώτος μου προπονητής εδώ στην Ελλάδα. Τον ξέρω καλά και ξέρω ότι είναι πολύ απαιτητικός που δουλεύει σκληρά», πρόσθεσε.

Ένα θέμα ταμπού θα ήταν η γλώσσα, αν και αυτή τη στιγμή ο Άρης περιλαμβάνει τους Αργεντινούς Μαντσίνι, Γκαρσία, Μπερτόγλιο και τον Παραγουανό Ιτούρμπε, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα: «Ήταν δύσκολο για μένα, είχα τρεις συμπαίκτες που μιλούσαν ισπανικά, αλλά ο προπονητής με συμβούλεψε ότι ήταν σημαντικό να μιλάς αγγλικά και ελληνικά. Τον άκουσα και με έχει βοηθήσει πολύ, αν και για τον Πάλμα θα ήταν καλό να ήξερε τα βασικά αγγλικά για να καταλάβει τον… δάσκαλο», κατέληξε ο Μεχία.