Προτάσεις από τέσσερις χώρες και… τρεις ηπείρους έχει στα χέρια του και εξετάζει ο Δημήτρης Σιόβας

Ο μάνατζερ του Δημήτρη Σιόβα έχει στα χέρια του επίσημες προσφορές από τέσσερις διαφορετικές χώρες. Και πλέον ο Δραμινός πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΑΟΞ θα πρέπει να αποφασίσει ποια θα επιλέξει.

Κατ’ αρχάς ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κρούσεις από αρκετές ισπανικές ομάδες. Και η επιστροφή στην Ιβηρική Χερσόνησο είναι η πρώτη του επιλογή τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, ήδη προκύπτουν πληροφορίες που αναφέρουν πως τουλάχιστον δύο ομάδες έχουν απευθείας επαφές μαζί του, για να τον πείσουν να πει το «ναι», παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά δεδομένα που βάζουν στο τραπέζι του, δεν πλησιάζουν αυτά που του προσφέρουν από άλλες χώρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σιόβας έχει επίσημη κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι ένα ποσό που θα υπερβαίνει το εκατομμύριο. Σχεδόν τα ίδια χρήματα του προσφέρει και ομάδα από το… Μεξικό. Μάλιστα, λέγεται ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι επίσημη, καθώς έχει φτάσει έγγραφο από την ομάδα με την προσφορά στα χέρια του ατζέντη του.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από την Τουρκία. Μάλιστα, υπάρχει ομάδα που τον πιέζει εδώ και αρκετές εβδομάδες, προσφέροντάς του κλειστό συμβόλαιο.