Γ’ Εθνική: Μεταγραφή φορ από την Α’ Κύπρου με Μαυρομάτη για τον Άρη Αβάτου!

Έναν ακόμη νεαρό και φιλόδοξο παίκτη εμπιστεύεται ο Άρης Αβάτου αφού απέκτησε τον Κύπριο επιθετικό Μιχάλη Μαυρομάτη.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 5/4/2002), ύψους 1.80 επιθετικός είναι διεθνής με τις ομάδες Κ17 και Κ19 τις Κύπρου, ενώ και για χρόνια ήταν το πυροβόλο της Πάφου στις ακαδημίες της ομάδας. Από πέρυσι είναι επαγγελματίας στην Πάφο που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού παράλληλα υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Ο πρωτοετής φοιτητής της Νομικής Κομοτηνής συνεχίζει την παράδοση των καλών Κυπρίων ποδοσφαιριστών μετά τον Μίλλερ που καταγόταν και αυτός από την Πάφο και του Ζήνωνος που διακρίθηκαν με το Άβατο. Στο Άβατο προπονείται εδώ και ένα περίπου τρίμηνο αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, ενώ θα πηγαινοέρχεται στην Ξάνθη μαζί με τον Νίκο Κάρλο που αποκτήθηκε πρόσφατα και τους Φούντα, Νταφόπουλο και Κωσταρέλη.

Η ανακοίνωση του Αβάτου: Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο Κύπριο επιθετικό ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ Μιχάλη. Είναι φοιτητής της Νομικής Κομοτηνής κ αφού υπήρξε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της PAFOS FC έρχεται να προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας. Τον καλωσορίζουμε κ του ευχόμαστε να είναι υγιής κ να έχεις πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.