Έκλεισε τα 30 ο Ξανθιώτης Γιώργος Τσονάκας με την εντυπωσιακή τούρτα… τροπαίων!

Tα 30 του χρόνια έκλεισε ο Ξανθιώτης άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέκσου, Γιώργος Τσονάκας, σβήνοντας τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα με όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Στην τούρτα που επιμελήθηκε η αγαπημένη του Ρία, έχει το πρωτάθλημα Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ το 2019, τα Κύπελλα Ελλάδος επίσης με τον «δικέφαλο του Βορρά» το 2018 και 2019, καθώς και το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας με την Αλ Χιλάλ τον Νοέμβρη του 2019.

Επιπροσθέτως δεν θα μπορούσε να λείπει το νταμπλ στη Σαουδικής Αραβίας τη σεζόν 2019-20, κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Αλ Χιλάλ.

Στην ανασκόπηση που έκανε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στα σόσιαλ μίντια, δεν ξέχασε το ξεκίνημα του από την Ξάνθη πριν μια οχταετία, ενώ τόνισε πως ούτε ο ίδιος θα περίμενε τόσες επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια:

«Τις περισσότερες φορές τέτοια μέρα, προσπαθούμε να σκεφτούμε τι κάναμε τον χρόνο που πέρασε αλλά στα πρώτα …άντα η σκέψη πάει αλλιώς!

Πως ξεκίνησες στα 20 και εισαι 10 χρόνια μετά..
Σίγουρα μετά από μια δεκαετία δεν είμαι ο ίδιος. Ηταν 10 χρόνια γεμάτα από όλα, σε όλα τα επίπεδα.

Έκανα λάθη, έμαθα, ξανά έκανα λάθη, ξανά εμαθα και για ότι είμαι σήμερα ειμαι ευγνώμων. Επαγγελματικά, δε θα μπορούσα να είχα φανταστεί ποτέ ότι πριν 8 χρόνια που ξεκινούσα δειλά δειλά στην Ξάνθη η ζωή μου θα έπαιρνε αυτή την τροπή που έχει σήμερα. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και όσοι πίστεψαν σε μένα και ήταν κοντά μου σε αυτό ξέρουν την ευγνωμοσύνη μου.

Στην προσωπική μου ζωή, βρήκα την ευτυχία μου, την ηρεμία μου, τον ανθρώπο που με ανέχεται, με καταλαβαίνει, με ξερει όπως κανείς άλλος, με στηρίζει και ξέρω πως οτι κι αν συμβεί θα είναι εκεί, όπως είναι πάντα. Το διαμάντι της ζωής μου @ria_rountou 💎💍♾

Η ευχή μου σε όλους όσους με θυμήθηκαν αλλά και σε όλο τον κόσμο είναι ΥΓΕΙΑ. Α, και ακόμα μια. Μην αλλάξετε ποτέ…!»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.