EKAΣΑΜΑΘ: Επισημοποίησε την αναβολή σε όλα τα πρωταθλήματα ακολουθώντας την ΕΟΚ

την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων έως τις 16 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΑΜΑΘ, σε ακολουθία των αποφάσεων της Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Η Ένωση συνιστά στις ομάδες να αποφύγουν τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας σε αυτό το διάστημα, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά του ιού.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Το Δ.Σ.της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ σεβόμενο την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αλλά και λόγω των υγειονομικών συνθηκών όπως διαμορφώνονται από την αύξηση των κρουσμάτων του covid-19,αποφασίζει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ,ΝΕΑΝΙΔΩΝ,ΠΑΙΔΩΝ ,ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ της Ένωσης κατά δύο εβδομάδες (μέχρι και 16/01/2022). Σχετικά με τις προπονήσεις των ομάδων συνιστάται στα σωματεία η πιστή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό. Επίσης, παρακαλούμε τις ομάδες να αποφύγουν τους φιλικούς αγώνες, προκειμένου να επιτευχθεί η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων. Η Ένωση είναι στη διάθεση των Σωματείων για οποιοδήποτε βοήθεια και διευκρίνιση».