Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στην Ξάνθη ο Κώστας Μανωλάς!

Ο Κώστας Μανωλάς πραγματοποίησε την Παρασκεύη, την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρολεύκους» και… δεν κρατιέται για το πρώτο του, επίσημο παιχνίδι.

Ήδη βρίσκεται σητν αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 16η αγωνιστική της Super League, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ οι Πειραιώτες έχουν παιχνίδι και την ερχόμενη Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’ στο πρωτάθλημα της SL2, με τον ίδιο να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα για αυτό το σενάριο.

Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει τον ΑΟΞ το ερχόμενο Σάββατο 8 Ιανουρίοου στην Αθήνα για την 12η αγωνιστική του Βορείου ομίλου και τις εοπόμενες ημέρες θα εξεταστεί για το αν το Αριέλ Ιμπαγάσα τον συμπεριλάβει και του δώσει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα της Θράκης, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν κατέγραψε και 7 συμμετοχές με τη φανέλα της Νάπολι.