Pre League: Διπλή ενίσχυση με Καψαλιάρη και Διαμαντίδη για τον Άθλο Ορεστιάδας

Δύο σπουδαίες επιστροφές για τον Άθλο Ορεστιάδας, καθώς η διοίκηση της ομάδας τα έχει βρει όλα τόσο με τον Χρήστο Καψαλιάρη, όσο και με τον Βαγγέλη Διαμαντίδη.

Δύο Εβρίτες με μεγάλη προσφορά στο Ορεστιαδίτικο βόλεϊ επιστρέφουν στον Άθλο Ορεστιάδας για να τον βοηθήσουν στις αυξημένες και δύσκολες υποχρεώσεις στη Pre League Ανδρών και τα πλέι οφ.

Ο Χρήστος Καψαλιάρης αποχωρεί από τον Έβρο Σουφλίου, με τον οποίο αγωνίστηκε το πρώτο μισό στην Α2 Ανδρών, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Σουφλίου. Ο Καψαλιάρης αγωνίστηκε με την φανέλα του Άθλου Ορεστιάδας, περίπου πριν 2,5 χρόνια, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας με απόλυτη επιτυχία.

Επιπρόσθετα, ο Βαγγέλης Διαμαντίδης επιστρέφει στον Άθλο Ορεστιάδας έπειτα από τη σαιζόν 2017-2018 και την συμμετοχή τους στην Α2 Ανδρών, ενώ έχει φορέσει τις φανέλες του ΑΟ Ορεστιάδας, της Ελπίδας Αμπελοκήπων, της ΜΕΝΤ και του Νέστωρα Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Καψαλιάρης έρχεται να συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γιάννη Σκαρλατίδη στην θέση του πασαδόρου, ενώ ο Διαμαντίδης έρχεται να προσθέσει ακόμη μια λύση στις άκρες.