Pre League: Χουσίδης στη θέση Σταματόπουλου στον πάγκο του Άθλου Ορεστιάδας

Εξελίξεις στον πάγκο του Άθλου Ορεστιάδας σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες, μετά από τις αποφάσεις της διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Σταματόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν, λόγω προσωπικών θεμάτων, από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας, ενώ θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα αναλαμβάνοντας μικρότερες κατηγορίες του συλλόγου.

Πρώτος προπονητής θα αναλάβει ο Θοδωρής Χουσίδης, μέχρι πρότινος βοηθός του Μπάμπη Σταματόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει για πρώτη φορά στη μικρή καριέρα ως προπονητής, θέση σε ανδρική ομάδα.

Ο 40χρονος πλέον τεχνικός, είχε βοηθήσει τον Άθλο Ορεστιάδας ως αθλητής να ανέβει από τις τοπικές κατηγορίες στην Α2 Ανδρών, ενώ πριν αγωνιστεί στον Άθλο Ορεστιάδας πέρασε από τον ΑΟ Ορεστιάδας, με απόλυτη επιτυχία, καθώς οδήγησαν τον ΑΟΟ στην Α1 Ανδρών.

Ο Θεόδωρος Χουσίδης μιλώντας στο ThrakiSportS έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πρώτος προπονητής, λέγοντας, “νιώθω ιδιαίτερη τιμή που η Διοίκηση της ομάδας του Άθλου με εμπιστεύτηκε τη θέση του 1ου προπονητή για τη δύσκολη και απαιτητική φάση των play off. Γνωρίζω και σέβομαι τη δυναμική όλων των αντιπάλων ομάδων, αλλά έχοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες της ομάδας μου, πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, δίνοντας το 100% για τη νίκη, κάνοντας την αποτίμηση στο τέλος της σεζόν! Καλή χρονιά και καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς, εύχομαι σε όλες τις ομάδες”.