Πάει Καλαμάτα ο Άθλος Ορεστιάδας- Κανονικά μόνο τα πλέι οφ της Pre League – Αναβολή στα υπόλοιπα πρωταθλήματα

Ανατροπή δεδομένων είχαμε στη σύσκεψη του ΔΣ της ΕΟΠΕ και όπως φαίνεται η Pre League Ανδρών και μόνο τα πλέι οφ θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ τα πλέι άουτ και όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σύσκεψη της ΕΟΠΕ, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Pre League Ανδρών θα συνεχιστεί, μόνο όμως οι αγώνες πλεί οφ, με τα πλέι άουτ να αναβάλλονται όσο και οι Α2 Ανδρών και Γυναικών αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα, με τα αναπτυξιακά. Άγνωστο είναι τι θα γίνει με τους αγώνες κυπέλλου.

Όπως προκύπτει η αναβολή θα διαρκέσει μέχρι 17 Ιανουαρίου αρχικά, με την ελπίδα να μην υπάρξει άλλη από εκείνη την ημερομηνία και μετά.

Με βάση αυτήν την απόφαση ο Αθλος Ορεστιάδας πρέπει να ταξιδέψει κανονικά στην Καλαμάτα για την πρεμιέρα των πλέι οφ, ενώ αντίθετα δεν θα έχουν αγωνιστική δράση τα προσεχή δυο Σαββατοκύριακα η ΑΕ Κομοτηνής, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Εβρος Σουφλίου, η Νίκη Αλεξανδρούπολης, ο Φοινικας Αλεξανδρούπολης αλλά και οι ομάδες που αγωνίζονται στα τοπικά σε άνδρες και γυναίκες.