Γ’ Εθνική: Πήρε τον «Ρομπέρτο Κάρλος» των Δωδεκαννήσων το Άβατο!

Τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του νέου έτους ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου, καθώς μετά τον Χαράλαμπο Αραμπατζή από τον ΑΟΞ ανακοίνωσε και τη συνεργασία με τον Νίκο Κάρλο.

O νεαρός αριστερός φουλ μπακ και μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις, κατάγεται από την Κω ενώ σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, παίζοντας το πρώτο μισό με τη φανέλα του Πόντου Κομοτηνής. Στην ομάδα της Κομοτηνής έχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο.

Στα Δωδεκάνησα ο Ρομπέρτο Κάρλος των Δωδεκανήσων όπως τον λένε, αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία σε Νικαγόρα Κεφάλου, Δόξα Καρδάμαινας ομάδα της Κω και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην καλύτερη ομάδα τού νησιού της Κω τον ΑΟ Πυλιου στην Γ Εθνική, ενώ ήταν μέλος στις μικτές ομάδες της Δωδεκανήσου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο αριστερό μπακ χαφ ΚΑΡΛΟ Νίκο. Κατάγεται απο το νησί της Κω, είναι φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κ πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην Γ Εθνική με την ομάδα του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ. Μετά το φετινό πέρασμά του από τον Πόντο Κομοτηνής έρχεται να μας ενισχύσει κ να μας δώσει μια έξτρα λύση. Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπό του ΚΙΛΙΜΑΤΟ Ανδρέα για την άψογη συνεργασία. Νίκο σε καλωσορίζουμε κ σου ευχόμαστε να είσαι υγιής κ να έχεις πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».