Εξομολόγηση Ηλιάδη για Τσουμάνη και περιπέτεια με κορονοϊό: «Ήταν φίλος μου, ήταν τραγική η είδηση»

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή μεταξύ άλλων, Στέλιος Ηλιάδης.

Μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με τον κορονοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Νίκου Τσουμάνη, καθώς δηλώνει ότι γνώριζε την δυσκολία της κατάστασης, αλλά δεν πίστευε ότι η υπόθεση θα πάρει τέτοια τροπή.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την υγεία του και την περιπέτεια με τον κορονοϊό: «Ήμουν σε καραντίνα και ευτυχώς το πέρασα ελαφριά. Δεν ξέρω αν ήταν η Όμικρον, ήταν βαρετά στην καραντίνα γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή με κανέναν, είσαι σε απομόνωση».

Για το ότι έκλεισε την καριέρα του απότομα: «Σε κάθε ομάδα που πήγα πέρα απ’ τον ΠΑΟΚ, έβαζα απ’ την τσέπη μου για να επιβιώσω. Στα 28 μου έφυγε ο ρομαντισμός μου για το άθλημα. Όλο αυτό με κούρασε και δεν ένιωθα καλά».

Για τον Τσουμάνη: «Ο Τσουμάνης ήταν φίλος μου. Ήταν τραγική η είδηση. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα δεν το πίστευα αυτό που έγινε. Είχαμε μιλήσει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Ήξερα πως ήταν δύσκολα, όπως και με άλλους ποδοσφαιριστές. Και άλλοι ποδοσφαιριστές αμείβονται 500-600 ευρώ και δεν τα παίρνουν! Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται».

Για τις επιχειρήσεις του: «Έχω ένα καφέ στη Καρδίτσα και ένα στη Θεσσαλονίκη. Ο χώρος της εστίασης είναι απ’ τους κλάδους που έχουν πληγεί πολύ απ’ τον Covid-19. Όλοι θα παλεύουμε για τις επιχειρήσεις μας, αλλά δεν δεν υπάρξει κρατική βοήθεια, λίγα μαγαζιά θα μπορέσουν να μείνουν ανοιχτά μετά την πανδημία. Είναι δύσκολο και δεν είναι ωραίο, αλλά είναι υποχρεωτικό γιατί τα πρόστιμα είναι μεγάλα και επίσης πρόκειται για τη δημόσια υγεία. Ευτυχώς εμείς δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Αλλά ο κόσμος είναι αγανακτισμένος».

Σε ποιές θέσεις θα έφερνε παίκτες για τον ΠΑΟΚ: «Θα έφερνα Ηλιάδη, Μπαλάφα στα χαφ και Μαλεζά για την άμυνα και θα ήμασταν μια χαρά (γέλια). Ο Μπότο και ο προπονητής ξέρουν καλύτερα από μένα…»

Για τον Μπότο και αν μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Την εικόνα προλαβαίνει να την αλλάξει. Μιλάει το βιογραφικό από μόνο του. Το θέμα είναι το κατά πόσο η ομάδα προλαβαίνει να πρωταγωνιστήσει γιατί έχει μείνει αρκετά πίσω και ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως εύκολα ή δύσκολα παίρνει τις νίκες. Δεν θα είναι εύκολο να κοντράρει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Ο Μπότο και ο Ραζβάν ξέρουν καλύτερα ποιους θα πάρουν. Να δείξει ο κόσμος κατανόηση και να τους εμπιστευτούμε».