Ευχές από το μακρινό Μπέλφαστ για «Καλή τύχη» στην ΠΑΕ Ξάνθη

Τις ευχές του, με αφορμή τον καινουριο χρόνο, έστειλε στην ΠΑΕ Ξάνθη και ένας φίλος της από το μακρινό Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, εκεί όπου γράφτηκε η πιο χρυσή ευρωπαϊκή σελίδα στην ιστορία της ομάδας της Θράκης.

Ο Βορειοϊρλανδός Ντεσμοντ έστειλε τις ευχές του γραμμένες στα Ελληνικά πρός όλους τους Ξανθιώτες για ένα χαρούμενο 2022 στέλνοντας από το μακρινό Μπέλφαστ και ένα μήνυμα προτροπή, όπως σχολιάζει ο γνωστός φίλος της ομάδας Χρήστος Ιωαννίδης που ανέλαβε να κάνει γνωστή την ευχή του στο ευρύ κοινό της Θράκης: «Η θέση του Α.Ο.Ξ. είναι στην κατηγορία που οι ομάδες διεκδικούνε την συμμετοχή τους σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια,γεμίστε το γήπεδο,στηρίξτε την ΑΟΞΑΡΑ».

Ο Ντέσμοντ είναι οπαδός της Cliftonville Football Club Belfast και γνώρισε την ομάδα της Ξάνθης από τα παιχνίδια με την (μισητή αντίπαλο του) Λινφιλντ στο Europa League το καλοκαίρι του 2013. Από τότε κόλλησε το ”μικρόβιο” του ΑΟΞ. Με την βοήθεια του διαδικτύου ενημερώνεται για την πορεία της ομάδας ενώ στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το έμβλημα της ομάδος μας γράφοντας χαρακτηριστικά «Good luck Α.Ο. Xanthi».

Δηλώνει θαυμαστής της ομαδος της Ξάνθης και όνειρό του είναι να διασταυρωθούν οι δύο ομάδες σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι