Αποχωρεί από την ΑΕ Διδυμοτείχου και κατεβαίνει Αλεξανδρούπολη το «βουνό» Λάζαρος Μαντζίρης

Μετά από ένα σχεδόν εξάμηνο στην ΑΕ Διδυμοτείχου αποχωρεί από την ομάδα του Βορείου Έβρου ο φορ Λάζαρος Μαντζίρης που πιθανότατα θα συνεχίσει στην Αλεξανδρούπολη επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 26/6/95) υψηλόσωμος (1.95) σέντερ φορ είναι στρατευμένος στον Βόρειο Έβρο και για αυτό δεν υπέγραψε εξ’ αρχής στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο η μετάθεσή του στην Αλεξανδρούπολη είναι πολύ πιθανή και έτσι με μικρή καθυστέρηση θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ζόραν Στοΐνοβιτς. Ο παίκτης είχε κλείσει με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας ομάδα Γ’ Εθνικής στην αρχή της σεζόν αλλά τελικά λόγω στρατού βρέθηκε στην ΑΕΔ.

Φέτος είχε 7 γκολ με την ΑΕΔ παρά τις δυσκολίες που είχε με την στράτευσή του και σίγουρα η φυγή του θα αποδυναμώσει και άλλο την ομάδα του Αναστασιάδη που δύσκολα φέτος θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλό παρά την προσπάθεια του έμπειρου τεχνικού.

Ο Μαντζίρης μοιάζει αρκετά και λόγω ύψους τον παλιό Τσέχο επιθετικό Γιαν Κόλερ και διαθέτει εκτόπισμα στην περιοχή, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και έχει παρά το ύψος του καλή τεχνική κατάρτιση.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό και συνέχισε στην Β’ Εθνική Κύπρου με την ΕΝΑΔ, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Σπάρτη και Τρίγλια Χαλκιδικής.