Pre League: Δεδομένη η ενίσχυση Άθλου Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής

Έντονες μεταγραφικές διεργασίες στις δύο ομάδες της Θράκης, οι οποίες μετά την ολοκλήρωση της Α΄Φάσης της Pre League έχουν διαφορετικούς στόχους, με την ενίσχυση να είναι επιτακτική και δεδομένη.

Ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος θα αγωνιστεί στα πλέι οφ της Pre League, έχει βγει στη μεταγραφική αγορά με στόχο να ενισχύσει τόσο τον πάγκο του, δίνοντας περισσότερες λύσεις στα χέρια του Μπάμπη Σταματόπουλου, αλλά και να προχωρήσει σε μία έως και δύο κινήσεις που θα ανεβάσουν κατακόρυφα της ποιότητα του ροστερ. Η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει σημαντική προεργασία τις προηγούμενες μέρες και στόχος είναι οι αθλητές να έρθουν όσο πιο σύντομα γίνεται στην Ορεστιάδα για να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Ίδια εικόνα και στην ΑΕ Κομοτηνής, η οποία θα αγωνιστεί στα πλεί άουτ και η ενίσχυση είναι απαραίτητη έτσι ώστε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Μετά και την αποχώρηση του Σέρβου ακραίου, Ιγκόρ Σούμποτιτς, ο Ηλίας Κρεούζης προσπαθεί να βρει τον αθλητή που θα καλύψει το κενό. Ο σύλλογος δεν θα βιαστεί να προχωρήσει στην απόκτηση ακραίου, απλά για να καλυφθεί αυτή η θέση, έχοντας ως στόχο να βρεθεί η καλύτερη επιλογή. Τέλος, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κλειδώσει την ενίσχυση στην θέση του πασαδόρου, με τον εκλεκτό να είναι προ των πυλών.