Ενας παλιός γνώριμος με παρελθόν στη Θράκη ο «νέος» προπονητής του Πανσερραϊκού! Ανακοινώθηκε 10 ημέρες πριν το ματς με τον ΑΟΞ

Μία ακόμα ομάδα προστέθηκε στη λίστα με αυτές που αλλάζουν προπονητή εν μέσω της διακοπής στη Super League 2.

Ο Ισπανός Ζεράρ Σαραγόσα που… αποθεωνόταν από την ΠΑΕ στα φιλικά προετοιμασίας, είδε την πόρτα της εξόδου και στη θέση του προσελήφθη ο παλιός γνώριμος, Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος ήταν βοηθίός του Σαββα Παντελιδη προ δεκαετίας στον πάγκο του Πανθρακικού.

Η ανακοίνωση πρόσληψης Διγκόζη έγινε το βράδυ της Κυριακής 2 Ιανουαρίου, ακριβώς 10 ημέρες πριν το παιχνίδι ΑΟΞ-Πανσερραϊκός που έχει προγραμματιστεί για την μεθεπόμενη Τετάρτη 12/1 στο Xanthi FC Arena:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Άγγελο Διγκόζη. Ο έμπειρος τεχνικός, επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά από δύο χρόνια, για να οδηγήσει ξανά τα «Λιοντάρια» στον δρόμο των επιτυχιών.
Ο Εδεσσαίος προπονητής, είχε οδηγήσει την ομάδα μας την σεζόν 2019/20 στην άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ είχε κατακτήσει και το αήττητο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση Σαραγόσα:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή κ. Ζεράρ Σαραγόσα. Ο Καταλανός τεχνικός, εργάστηκε στον Πανσερραϊκό για έξι μήνες, με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, για το καλό της ομάδας μας. Θέλουμε να ευχηθούμε στον entrenador Σαραγόσα, καλή συνέχεια στην καριέρα του».