Επέστρεψαν για ρεβεγιόν τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ Κομοτηνής μετά από διήμερη παραμονή και αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Επιστρέψαν στις οικογένειές τους τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ Κομοτηνής μετά από διήμερη παρουσία στην Θεσσαλονίκη και συμμετοχή στα ΠΑΟΚ Christmas Tournament που φιλοξενήθηκε στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή ομάδων Κ12, Κ11, Κ10 και Κ8.

Η σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναφέρει:

Η χρονιά κλείνει με τη παρουσία μας σε 2 διήμερα εκπαιδευτικά τουρνουά στη Θεσσαλονίκη (τουρνουά Παντελής Κυριακίδης 18-19 Δεκεμβρίου Κ14) (PAOK Xmas tournament 29-30 Δεκεμβρίου Κ12, Κ11, Κ10, Κ8) με συνεχόμενα παιχνίδια πρωί-απογευμα, με μεγάλο αριθμό ποιοτικών ομάδων και υψηλής έντασης παιχνίδια, παίζοντας σε κάποιες ηλικιακες κατηγορίες μεγαλύτερες από τη δική τους και ανεβάζοντας έτσι τον συντελεστή δυσκολίας.
Ο υψηλός ανταγωνισμός και αγωνιστικός ρυθμός είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασιας που επιδιώκουμε ως Ακαδημία για την εξέλιξη των αθλητών μας καθώς μέσω αυτών των εμπειριών και παραστάσεων αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους, αναδεικνύουν το ταλέντο τους και καταθέτουν τεράστια ψυχικά αποθέματα.
Για ακομη μια φορά οι αθλητές της Ακαδημίας μας έκαναν υπερήφανους προβάλλοντας το Σύλλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συμπεριφορά και η πειθαρχία που επέδειξαν καθολη τη διάρκεια του τουρνουά ήταν άψογη δείγμα της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ Ακαδημίας και οικογένειας με αποτέλεσμα αυτού η Ακαδημία να πάρει το βραβείο FAIR PLAY του τουρνουά. Μόνο υπερηφάνεια και δικαίωση μπορούμε να νιώθουμε βλέποντας τους να αγωνίζονται με πάθος, να ξεπερνούν τους εαυτού τους κάτω από την πίεση χρόνου, δυναμική αντιπάλου, χρόνου ξεκούρασης και αλλαγή περιβάλλοντος.
Ως Διοίκηση του Συλλόγου θα θέλαμε να ευχαριστησουμε όλους τους γονείς της Ακαδημίας που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την υψηλή εκπαίδευση που θέλουμε να παρέχουμε ως οργανισμός.