Χρωστούμενα και από τον Πανθρακικό στον (αυτόχειρα) Τσουμάνη! Δεν μπορούν να διεκδικηθούν λόγω διάλυσης της ΠΑΕ…

Για την προσφυγή της οικογένειας του Νίκου Τσουμάνη, κατά της ΠΑΕ Άρης αλλά και τα χρωστούμενα από τον Πανθρακικό που δεν μπορούν να διεκδικηθούν μίλησε στο Metropolis ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παναγόπουλος.

Συγκεκριμένα, εξηγησε σε σχέση με το θέμα που έχει ανακυψει με τον Αρη:

«Ο Τσουμάνης είχε αυτοκτονήσει 5 του Οκτώβρη. Μετά από 3 βδομάδες έστειλα προσωπική επιστολή στον Θόδωρο Καρυπίδη, εξηγώντας πως δεν θέλουμε να κινηθούμε νομικά, αλλά η οικογένεια αποφάσισε να στραφεί κατά των ομάδων που οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή στην αυτοκτονία, και τον καλέσαμε να λύσει το θέμα φιλικά. Δεν λάβαμε απάντηση και μετά από αυτό εστάλη εξώδικο τον Νοέμβριο και ο Άρης αυτομάτως ενεργοποιήθηκε και βγήκε με ανακοίνωση, με το θέμα να αναλαμβάνει προσωπικά ο κ. Καρυπίδης. Παρόλα αυτά, οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν και οι δόσεις δεν εξοφλήθηκαν και κάποια στιγμή μετά τα εξώδικα, αναγκάστηκα να κάνω την προσφυγή. Δεσμεύτηκε και εγγράφως και δεν πλήρωσε καμία δόση. Ίσα ίσα, αρχίζουν και αναθεωρούν λόγω των δηλώσεών μου προ ολίγων ημερών, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησα πως δεν εξοφλήθηκαν οι δόσεις».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που χρωστούσαν στον Τσουμάνη ανέφερε: «Με την Καλαμαριά λάβαμε τη διαβεβαίωση πως είχε κλείσει το θέμα συναινετικά. Με την Κέρκυρα και τον Πανθρακικό, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε χρήματα από την στιγμή που αυτές οι ΠΑΕ έχουν διαλυθεί. Η ΠΑΕ Κέρκυρα είναι ερασιτεχνικό σωματείο. Μόνο αν ανέβει θα μπορούμε να διεκδικήσουμε τα χρήματα. Θα κυνηγήσουμε όσες ομάδες υφίστανται και προς το παρόν υφίσταται μονάχα ο Άρης». Μάλιστα η εκδίκαση της προσφυγής αναμένεται να γινει μέσα στον Γενάρη.