«Αντίο» στο 2021 μέσα από 20+21 φωτογραφίες με την ματιά του ThrakiSportS

Το 2021 αποτελεί παρελθόν και στο ThrakiSportS το αποχαιρετούμε μέσα από 20+21 φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε αυτήν την ιστοσελίδα στην διάρκεια της δύσκολης χρονιάς που ζήσαμε.

Δεν αναφέρονται απαραίτητα στα 20+21 σημαντικότερα γεγονότα, αλλά είναι 20+21 ιδιαίτερες φωτογραφίες, που δείχνουν τις χαρές και τις λύπες, τα γεγονότα που ζήσαμε. Τις εικόνες που δείχνουν κάτι το ξεχωριστο. Κατά τεκμήριο φωτογραφίες που έχουν προβληθεί από τα social media του ThrakiSportS.

Ξεκινάμε με τον Ανέστη Δαλακούρα να προβάρει την φανέλα της Μπαρτσελόνα και καταλήγουμε με τον Δημήτρη Κεραμίτση που φόρεσε αυτην της Ρόμα. Ενδιαμέσως όμως μπορείτε να δείτε πολλές και διαφορετικές εικόνες που χαρακτήρισαν το 2021.

Από την επέλσαση του χιονιά της Μήδειας μέχρι τον τρόπο που ανακάλυπταν οι φίλαθλοι για να σπάσουν την καραντίνα. Από την παρουσία των Legends 2004 στην Αλεξανδρούπολη στην επέτειο του θριάμβου του Euro μέχρι τα τρία θρακιωτάκια που θεωρούνται το next big thing της Εθνικής.

Από τους έντονους πανηγυρισμούς του Ορφέα Ξάνθης μέχρι το κλάμα και την απογοήτευση στον ΑΟΞ μετά το μοπαράζ του Αγρινίου. Από τα κύπελλα και τα μετάλλια μέχρι το stop στην βία σε βάρος γυναικών από τις παίκτριες της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

Δεν είναι απαραίτητα οι 20+21 κορυφαίες στιγμές του 2021 αλλά είναι από τις κορυφαίες. Δεν είναι απαραίτητα οι 20+21 καλύτερες φωτογραφίες του 2021 αλλά είναι όμορφες. Απολαύστε τες…

Το fair play της χρονιάς