Θέλει δανεικό τον Αλί Μπαμπά η Ξάνθη από τον Αστέρα Τρίπολης!

Την περίπτωση του Σουνταΐς Αλί Μπαμπά παρακολουθεί η Ξάνθη, καθώς ο 21χρονος εξτρέμ δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελες από τον Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ταλαντούχος άσος έχει παίξει μόλις σε 4 παιχνίδια τη φετινή σεζόν για τη Super League και 1 για το Κύπελλο Ελλάδος, αφού έχασε και σημαντικό μέρος της προετοιμασίας εξαιτίας τραυματισμού.

Παρ’ όλα αυτά έχει εξαιρετικές σεζόν στους Αρκάδες, ξεκινώντας από τη σεζόν 2018-19 με 21 εμφανίσεις και 7 γκολ με την Κ20 του Αστέρα. Το 2018-19 έπαιξε 16 ματς με την Κ20 πετυχαίνοντας 7 τέρματα, ενώ επιβραβεύτηκε με τον προβιβασμό του στη μεγάλη ομάδα, σημειώνοντας 4 συμμετοχές στα πλέι άουτ και 2 Στο Κύπελλο Ελλάδος.

Έπαιξε μάλιστα και στα Πηγάδια στη νίκη των Αρκάδων με 1-2, αφού μπήκε αλλαγή στο 83′ με το σκορ στο 1-1 και έδωσε την ασίστ στον Λουίς Φερνάντεζ για το νικητήριο γκολ στο 85′.

Την περσινή σεζόν σημείωσε άλλες 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος, σκοράροντας και 1 γκολ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Αστέρας Τρίπολης πιστεύει στο ταλέντο και και σε περίπτωση που δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει, δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει ως δανεικό για τουλάχιστον ένα εξάμηνο ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Ξάνθη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, ειδικά αν ολοκληρωθεί η συμφωνία του Βαγγέλη Πλατέλλα με τον Ιωνικό και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις για την υπόθεση του Νιγηριανού, που αναμφισβήτητα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε επίπεδο SL2.