Σούπερ πρόταση από Σαουδική Αραβία για Πασχαλάκη!

Οι πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη φαίνεται πως έχουν υπόβαθρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι με τις βαλίτσες στο χέρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και πρώην του Πανθρακικού, που από την 1η Γενάρη μπορεί και αυτός να συζητά με ομάδα της αρεσκείας του για το ποδοσφαιρικό μέλλον του έχει στα χέρια μια πολύ καλή πρόταση, την οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα αποδεχθεί. Η αλήθεια είναι ότι οικονομικά η συγκεκριμένη πρόταση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, ωστόσο ο 32χρονος γκολκίπερ έχει τις επιφυλάξεις του.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ που δύσκολα μπορεί να προβάλλει σημαντικές απαιτήσεις σε μια ενδεχόμενη πρόταση για τον Πασχαλάκη, από τη στιγμή που σε 6 μήνες μένει ελεύθερος.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και θα πρέπει να έχουν έτοιμες τις λίστες τους -αν όχι και τις επαφές τους- σε περίπτωση που χρειαστεί να βγουν τον Γενάρη στην αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Κάτι που μοιάζει βέβαιο ότι θα γίνει το καλοκαίρι, αφού εκτός από το συμβόλαιο του Πασχαλάκη, εκπνέει και αυτό του πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος πραγματοποίησε μάλλον προβληματικές εμφανίσεις όσες φορές χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του, με τελευταία αυτή στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ στην Τούμπα.

Όπως και να έχει, για να προκύψουν οποιεσδήποτε εξελίξεις στην περίπτωση του Πασχαλάκη, θα πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και πλέον αυτός που θα μιλήσει με τον Έλληνα τερματοφύλακα θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ζοζέ Μπότο. Ο Πορτογάλος θα αναλάβει και να ενεργοποιήσει τις επαφές του, σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη για την απόκτηση ενός γκολκίπερ τον Γενάρη, που φυσικά θα λογίζεται βασικός και τις επόμενες σεζόν.