Παράταση στην ψηφοφορία για τους κορυφαίους της χρονιάς ως τις 18:00 το απόγευμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η συμμετοχή του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS στην ψηφοφορία για την αναδειξη του κορυφαίου αθλητλή της Θράκης το 2021, της κορυφαίας αθλήτριας της Θράκης το 2021, του κορυφαίου προπονητή της Θράκης το 2021, του κορυφαίου διαιτητή της Θράκης το 2021 και της κορυφαίας ομάδας της Θράκης το 2021.

Παραδοσιακά το ThrakiSportS ανακοινώνει τους “νικητές” την τελευταία ημέρα του χρόνου. Αυτό θα κάνει και φέτος. Ωστόσο λόγω της μεγάλης συμμετοχής που υπάρχει και των ψήφων που διαρκώς ροστίθενται, αποφασίσαμε να δώσουμε παράταση στην διαδικασία της ψηφοφορίας, που αρχικά είχε οριστεί να ολοκληρωθεί το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Οσοι δεν έχουν ψηφίσει μπορούν να σπεύσουν να το κάνουν μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Αμεσως μετά η ψηφοφορία του κοινού θα κλείσει, θα δούμε τα ποσοστά, θα προστεθούν σε αυτά και τα ποσοστά της ψηφοφορίας της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS έτσι ώστε πριν την έλευση του 2022 να μάθουμε όλοι μαζί ποιοι ήταν οι κορυφαίοι στον αθλητισμό τη Θράκης για την χρονιά που φεύγει.

[Total_Soft_Poll id=”29″]

[Total_Soft_Poll id=”30″]

[Total_Soft_Poll id=”31″]

[Total_Soft_Poll id=”32″]

[Total_Soft_Poll id=”33″]