Super League 2: Παρθενικό γκολ στις Σέρρες για τον Μπαργκάν νικώντας τον … σκόρερ Γιανναράκη παρουσία τριάδας από την Θράκη

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Απόλλων Πόντου νίκησε με 2-4 τον Πανσερραϊκό, περνώντας εμφατικά από τις Σέρρες.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αν και κατέβηκε στον αγώνα με μόλις 15 παίκτες άνοιξε το σκορ στο 22ο όταν σε σέντρα του Παπαϊωάννου ο Μπαργκάν, με ωραίο μονοκόμματο πλασέ μέσα απο την περιοχή, κατάφερε να νικήσει τον Κατσίκα σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με τους Ποντίους. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και γύρισαν το ματς με τέρματα των Ζερή (25′) και Κανίς (27′). Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ο Κομοτηναίος στόπερ Θανάσης Γιανναράκης, έπιασε μια ωραία κεφαλιά, που κατέληξε μόλις άουτ και χάθηκε έτσι η ευκαιρία για τρίτο γκολ.

Σε 15 λεπτά απο το 58′ έως το 74′ ο Απόλλωνας βρήκε τρια τέρματα με τους Εσουμά (58′), Γιανναράκη (αυτογκόλ με προβολή) στο 62′ και του Φράγκου (74′) και ταπείνωσε τον Πανσερραϊκό που έβγαλε ισχνή αντίδραση μετά τα γκολ που δεχόταν και το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ένα σουτ φωτοβολίδα του Μαρκιόνι στο 70′, με τον Πίτκα να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα και να βγάζει σε κόρνερ.

Έτσι, ο Απόλλων Πόντου αναρριχήθηκε στην 12η θέση, έχοντας 11 βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός υποχώρησε στην 15η, με 9 βαθμούς και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Καλή η διαιτησία των Κακουλίδη, Τζιώτζιου και Καραγιάννη της από την ΕΠΣ Θράκης (φώτο serressport).