Εθνική Παίδων: Και οι 6 Εβρίτες στην 16αδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα U18

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων στη Θεσσαλονίκη, με τους 6 Εβρίτες να έχουν καλή παρουσία και να συμπεριλαμβάνονται στους 16 που θα συνεχίσουν ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος U18.

Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε με 21 αθλητές να δοκιμάζονται από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Παναγιώτη Λακασά και τους συνεργάτες του. Οι αθλητές έπαιξαν τρία φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην Κύπρο, όπου βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Πλέον, 16 αθλητές θα συνεχίσουν το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας τους και ανάμεσα σε αυτούς θα είναι οι τέσσερις αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ανδρέας Κοντοστάθης, Δημήτριος Σουσουρίδης, Αθανάσιος Σαλαμπάσης και Κυριάκος Κεσκίνης, από τον Έβρο Σουφλίου, ο Άγγελος-Θεόδωρος Σταθέλος και τέλος ο Μάριος Σταυρόπουλος από τον ΑΟ Ορεστιάδας.

Από τους 16 αθλητές θα παραμείνουν 12 αθλητές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα Σόφια στις 12 έως 16 Ιανουαρίου 2022, για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα U18, το οποίο αποτελεί και 1ο προκριματικό γύρο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022.

Τέλος, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι προπονητές της Εθνικής, το υλικό και το ταλέντο που έχουν στα χέρια τους είναι πλούσιο και ακατέργαστο.