ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή «τρέλας» αλλά και «αγάπης» Σταματάκη στον Έβρο Σουφλίου

Τον νέο του προπονητή για τον πάγκο του σε μια δύσκολη ακόμη σεζόν για την ομάδα βρήκε ο Έβρος Σουφλίου.

Αυτός θα είναι ο Πασχάλης Σταματάκης που επιστρέφει μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια στο Σουφλί μετά την πετυχημένη διετία του στην ομάδα τις σεζόν 2017-2019, με τον Έβρο την δεύτερη σεζόν του να φτάνει σε ένα τελικό και να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Ο 46χρονος προπονητής «ρισκάρει» για δεύτερη φορά φέτος να αναλάβει μια ακόμη «προβληματική» κατάσταση όπως ήταν και η ΑΕ Διδυμοτείχου σε διαφορετικό βέβαια επίπεδο, βάζοντας πάνω από όλα το συναίσθημα από την λογική. Στο Σουφλί θα παλέψει με μέτριο υλικό που μάχεται για την παραμονή μετά από χρόνια με μόλις 7 βαθμούς σε 11 αγώνες, ενώ και η ΑΕΔ μετά την νέα πτώση της από την Γ’ Εθνική είχε πολλές διοικητικές αλλαγές αλλά και πολλές απώλειες στο έμψυχο δυναμικό της.

Ο Σταματάκης ωστόσο για να αναλάβει την ομάδα πήρε και τις εγγυήσεις της διοίκησης του Έβρου Σουφλίου και του προέδρου Λευτέρη Φείμη ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις και θα αποφύγει γρήγορα τις περιπέτειες παραμονής που δεν αρμόζουν σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του Νομού με πρωταθλήματα και κύπελλα.

Εχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει εργαστεί στο παρελθόν εκτός των Έβρου Σουφλίου και ΑΕΔ σε Δόξα Ελληνοχωρίου, Εθνικό Μάνης, Αναγέννηση Μεταξάδων και Ένωση Κυανής Ασβεστάδων.