Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει στην Ολλανδία ο Ξανθιώτης Αβεντίς Αβεντισιάν

Ενα βήμα πριν την μεταγραφή του στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς βρίσκεται ο Αβεντίς Αβεντισιάν, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε το σκέλος της συμφωνίας που αφορά στον ΠΑΟΚ. 

Ο 19χρονος Ξανθιώτης αριστερός φουλ μπακ, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες Ελλάδας και Αρμενίας, θα περάσει τις επόμενες μέρες από ιατρικές εξετάσεις και το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα που τον δοκίμασε με επιτυχία για περίπου 15 μέρες.

Ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης (πάνω από 20%), προσδοκώντας οφέλη από την εξέλιξή του στην Ολλανδία.

Ο βραχύσωμος μπακ είχε αρχίσει τη σεζόν, ως μέλος του ρόστερ του ΠΑΟΚ Β, ενώ με συγκινητικό μήνυμα στα σόσιαλ μίντια ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε την «ΠΑΟΚΑΡΑ» του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση:

«Ένα αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο πόσο μάλλον όταν συνοδεύει όλη σου την ζωή.Ήρθε η στιγμή μετά από 13 χρόνια γεμάτα εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές να αποχαιρετήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για όλη την αγάπη και την στήριξη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια.´Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου,στους προπονητές μου και σε όλα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκα. Εις το επανιδείν ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ και σε ευχαριστώ για όλα!!🖤🤍».

https://www.instagram.com/_ave14/?utm_source=ig_embed