Δωρεάν προσκλήσεις στους φίλους του ΑΟΞ υποσχέθηκε ο Κούγιας σε τηλεοπτική εκπομπή Ξανθιώτικου καναλιού

Στο Next TV και την εκπομπή «Άσπρο κόκκινο» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για το ντέρμπι της ομάδα του κόντρα στην Ξάνθη για την 10η αγωνιστική της SL2.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανοίξουν μεμονωμένα οι κερκίδες για εισιτήρια, εξαιτίας των εσκεμμένων καταστροφών που είχαν υπάρξει από βαλτούς οπαδούς της ΑΕΛ, αλλά μπορούν με άνεση να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της Ξάνθης, λαμβάνοντας τις σχετικές προσκλήσεις από τη διοίκηση, ενώ υποσχέθηκε και άψογη φιλοξενία.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε ανοιχτές τις πόρτες και μπήκαν μέσα κάποιοι με κουκούλες και μας προκάλεσαν ζημιές. Αν είναι να ανοίγουμε τις κερκίδες για να παίρνουμε 5.000 ευρώ και να πληρώνουμε 15, είπαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε θύρες για μεμονωμένα εισιτήρια. Δεν αφορά όμως τους φιλοξενούμενους».

Μετά από ερώτηση, για το αν βρεθούν 15-20 Ξανθιώτες στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, απάντησε: «Νομίζω ότι εκδίδονται συγκεκριμένες προσκλήσεις για κάθε αγώνα. Μπορεί η διοίκηση της Ξάνθης να πάρει αυτές τις προσκλήσεις και να τις δώσει στους φίλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Εμείς θα τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».