ΕΠΣ Έβρου: «Φουλ» για πρωτάθλημα ο Ιπποκράτης! Πήρε «Κυριγκολ» από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης ενεργοποίησε τη «βόμβα Κυριγκόλ», τον Γιώργο Κυριζάκη, με τους «γιατρούς» να ενισχύονται ακόμα περισσότερο στην επίθεση και να είναι για πολλούς το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Για το θέμα σας είχε προετοιμάσει προ ημερών το ThrakisportS. Ο 27χρονος (γεννημένος στις 24/4/1994) Εβρίτης επιθετικός, αγωνιζόταν για ένα χρόνο στον αγαπημένο του Εθνικό Αλεξανδρούπολης παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες Γ’ Εθνικής αλλά και του Έβρου, ωστόσο ο Εθνικός πλέον δεν πρωταγωνιστεί έχοντας νέα παιδιά από τις ακαδημίες και έτσι ο Κυριγκόλ όπως τον λένε στην Κέρκυρα θα συνεχίσει στον Ιπποκράτη που πάει για το πρωτάθλημα.

Φέτος έχει 10 γκολ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και με μια ομάδα όπως ο Ιπποκράτης πάει για πρώτος σκόρερ, φτάνοντας τα 160 γκολ στην καριέρα του από τα οποία τα 60 με τον Εθνικό (έχει και 16 με την Άνθεια). Στην Κέρκυρα κατάφερε και σκόραρε 84 τέρματα με Αναγέννηση Περιβολίου, Κρόνο Αργυράδων και Οδυσσέα Αυλιωτών με τον οποίο προπέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 30 τέρματα.