Αθέτηση της υπόσχεσης για εξόφληση του χρέους προς Τσουμάνη, προσφεύγει στα δικαστήρια η οικογένειά του

Σοκ προκαλεί η εξέλιξη της υπόθεσης Τσουμάνη που δε μπορεί ούτε μετά θάνατον να βρει δικαίωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, η οικογένεια του πρώην παίκτη του Πανθρακικού έδωσε εντολή για προσφυγή σε βάρος του Αρη καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις του Θόδωρου Καρυπίδη το ποσό των 30.000€ δεν δόθηκε ποτέ. 

Συγκεκριμένα, επισημαίνει το δημοσίευμα: «Στα αρμόδια ποδοσφαιρικά δικαστήρια κατά της ΠΑΕ Άρης, λόγω αθέτησης της υπόσχεσης του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, καταφεύγει η οικογένεια του ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσουμάνη, η δημοσιοποίηση των τελευταίων μηνυμάτων του οποίου, λίγο πριν την αυτοχειρία, συγκλόνισαν την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη».  

Ο Καρυπίδης, μετά το θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, είχε δεσμευθεί προς τον δικηγόρο της οικογένειας του Τσουμάνη, Γιώργο Παναγόπουλο, ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα εξοφλούσε σε δύο δόσεις τα χρήματα, που διεκδικούσε ο Τσουμάνης από τον Άρη, παρότι η οφειλή δημιουργήθηκε επί προηγούμενης ιδιοκτησίας. Τα χρήματα αυτά είναι περίπου 30.000 ευρώ.

Μάλιστα, βασιζόμενη σε αυτήν την υπόσχεση, η Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε στις 18/11 ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο Καρυπίδης «ανταποκρίθηκε άμεσα κι αποδεικνύοντας την ανθρωπιά και την ευαισθητοποίηση του, επικοινώνησε με τον νομικό σύμβουλο μας και πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας Γιώργο Παναγόπουλο και του υποσχέθηκε τακτοποίηση της οφειλής εντός των επόμενων ημερών».

Οι ημέρες πέρασαν, η προθεσμία παρήλθε, όμως η καταβολή των χρημάτων δεν έγινε. Έτσι η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να διεκδικήσει τα χρήματα στρεφόμενη κατά της ΠΑΕ Άρης, αφού ο Καρυπίδης δεν κράτησε το λόγο του. Η προσφυγή θα κατατεθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και αναμένεται πλέον η ημερομηνία για τη δικάσιμο.