Pre League: Η ακτινογραφία των αντιπάλων του Άθλου Ορεστιάδας στα πλέι οφ

Την πρόκριση για τα πλέι οφ κατάφερε να πετύχει ο Άθλος Ορεστιάδας την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι κατάφερε να κάνει χαρούμενα και συνάμα ήρεμα Χριστούγεννα.

Πλέον, οι Εβρίτες θα ενσωματωθούν στο νέο όμιλο των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν και τις τρείς πρώτες ομάδες του Α’ όμιλου, Καλάματα, Κέρκη Σάμου και ΑΕΚ, μαζί φυσικά και με τον Πήγασο Πολίχνης και τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Η Εβρίτικη Καλαμάτα 80

Η ομάδα της Καλαμάτας από την περσινή χρονιά είχε χτίσει μια αρκετά ποιοτική ομάδα με μοναδικό στόχο της άνοδο στη Volley League, στόχος ο οποίος και δεν επετεύχθη λόγω του κορονοιού και της μη διοργάνωσης του πρωταθλήματος.

Το φετινό ρόστερ της Καλαμάτας μπορεί να χαρακτηριστεί και αμιγώς Εβρίτικο, καθώς η ομάδα της Μεσσηνίας έχει στο δυναμικό της τους Κώστα Δαλακούρα και Σωκράτη Χαραλαμπίδη, αλλά και τους Νίκο Χριστόφα και Νίκο Παλέντζα, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε Θρακιώτικες ομάδες.

Ο φιλόδοξος Κέρκης Σάμου

Φιλόδοξος και με στόχο την άνοδο μπαίνει στα πλέι οφ ο Κέρκης Σάμου, ο οποίος έχει ένα δυνατό και ισχυρό ρόστερ, ενώ πριν λίγες ημέρες αντικατέστησε τον Αργύρη Ψάρρα, με νέο προπονητή, τον Αντώνη Παπαδόπουλου.

Επιπλέον, οι νησιώτες ξεκίνησαν ήδη τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για το χειμώνα, καθώς απέκτησαν τον πολύπειρο και με παραστάσεις από τη Volley League πασαδόρο, Λυκούργο Ρούση από τη Κηφισιά.

Η νεανική ΑΕΚ του ‘Ακη Χατζηαντωνίου

Με ένα πρώην σπουδαίο αθλητή και πλέον προπονητή στον πάγκο της, τον Άκη Χατζηαντωνίου η ανδρική ΑΕΚ, ξεκίνησε φέτος με στόχο να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και της καθιέρωσης, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος.

Η νεανική ΑΕΚ, με ένα κράμα έμπειρων και δύο Αμερικάνων στο ρόστερ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο μισό, καθώς παρότι ξεκίνησε με -4 βαθμούς, τιμωρία που κουβαλούσε από την απόφαση της να μη συμμετέχει πριν τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Volley League, κατάφερε να βρεθεί τελικά στα πλέι οφ.

Οι γνωστοί…Αριστοτέλης Σκύδρας και Πήγασος Πολίχνης

Ο Άθλος θα αντιμετωπίσει και τους δύο από τον όμιλο του που προκρίθηκαν μαζί, τον Αριστοτέλη Σκύδρα και τον Πήγασο Πολίχνης.

Οι δύο ομάδες έκαναν γεμάτη πορεία στην Α΄Φάση, διαθέτουν ποιοτικά ρόστερ με αθλητές με εμπειρίες από τη Volley League, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση.