Pre League: Η ακτινογραφία των αντιπάλων της ΑΕ Κομοτηνής στα πλέι άουτ

Δεν κατάφερε να πρωταγωνιστεί την φετινή χρονιά η ΑΕ Κομοτηνής και καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ με σκοπό την παρανομή.

Πλέον, οι Ροδοπίτες θα ενσωματωθούν στο νέο όμιλο των πλέι αουτ, όπου θα αντιμετωπίσουν και τις τρείς τελευταίες ομάδες του Α’ όμιλου, Αιγιαλέον, Πανιώνιο και Πανερυθραϊκό, μαζί φυσικά και με τον Άρη και τον Πιερικό.

Ο σάκος του μποξ Αιγιαλέον

Καθόλου καλή η πορεία της ομάδας του Αιγίου τη φετινή χρονιά, καθώς δεν κατάφερε να πετύχει ούτε μια νίκη στο πρωτάθλημα της Pre League, τελειώνοντας με ρεκόρ 0-10 την Α΄Φάση του πρωταθλήματος.

Φυσικά, η υπόλοιπη σαιζόν για τον Αιγιαλέον είναι δύσκολη και έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή.

Ακούμπησε τα πλέι οφ θα παίξει πλέι άουτ ο Πανερυθραϊκός

Στο νήμα από την ΑΕΚ έχασε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ο Πανερυθραϊκός από την ΑΕΚ, η οποία είχε ξεκινήσει και με -4 την χρονιά.

Ο Πανερυθραϊκός θα αποτελέσει μια από τις καλύτερες ομάδες στα πλέι άουτ, έχει πολύ καλό ρ΄σοτερ και εύκολα-δύσκολα θα παραμείνει κανονικά στην κατηγορία.

Ο νεανικός Πανιώνιος

Μια σχετικά νεανική ομάδα παρουσίασε φέτος ο Πανιώνιος, ο οποίος παρότι τερμάτισε προτελευταίος, πέτυχε τρεις νίκες, παίζοντας στους περισσότερους αγώνες πολύ καλό βόλεϊ και θέλει να κλειδώσει από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία.

Στις άμεσες αλλαγές, στις οποίες προχώρησε η ομάδα της Νέας Σμύρνης, ήταν η πρόσληψη του Αργύρη Ψάρρα στη θέση του προπονητή από τον Κέρκη Σάμου.

Οι γνωστοί…….Άρης και Πιερικός

Η ΑΕ Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει τον Άρη και τον Πιερικό, ομάδες τις οποίες αντιμετώπισε στην Α Φάση, κερδίζοντας μια φορά τον Πιερικό και παίρνοντας ένα βαθμό από τον Άρη.

Το μέλλον του Άρη άγνωστο, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις για τη μη πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ θα φανεί ποιές αλλαγές θα γίνουν.

Το ίδιο ισχύσει και για τον Πιερικό, ο οποίος έχει στο ρόστερ αρκετούς αθλητές που γλυκοκοιτάζουν αρκετές ομάδες και σίγουρα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές.