Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Άρη για Λοντίγκιν! «Πάγωσε» ο Καρυπίδης με το …1.200.000€ που θέλει ο Γιούρι

Πάει ένας χρόνος που ο Γιούρι Λοντίγκιν (επαν)εμφανίστηκε στα μέρη μας μετά την κακή τριετία σε Ολυμπιακό, Τουρκία και Ρωσία. Δεν γύρισε για τα χρήματα, μα από εγωϊσμό. Ήθελε να «ξανανιώσει» Νο1 και ο ΠΑΣ αποδείχθηκε η καλύτερη λύση για τον ίδιο.

Μόνο φέτος υπό το δικό του coaching, η ομάδα διέθετε την καλύτερη άμυνα πριν τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναικό και ο Γιούρι Λοντίγκιν αριθμεί 6 cleansheets. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Χρηστοβασίλης το έβλεπε το έργο και με ένα 100άρικο τον Σεπτέμβριο έδωσε τα ρέστα του για τα «γάντια» του 31χρονου τερματοφύλακα.

Εκείνος, όμως, έχοντας ήδη σταθεί στα πόδια του θέλει να «μεγαλώσει» περισσότερο σε club. Ήδη μια ψιλή για τον έναν ενδιαφερόμενα τα μάθατε. Ο ΠΑΟΚ είναι στην αγορά για Νο1 και τον έχει στα ραντάρ του. Δεν είναι ο μόνος όμως.

O Άρης που ήδη κινείται για Νο1 (σ.σ.: Κουέστα παίζει διότι απλώς δεν υπάρχει δεύτερος) «πάγωσε» στο άκουσμα των «θέλω» του Λοντίγκιν, αλλά θα επιμείνει…

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», τριετές συμβόλαιο του προτείνει o Αρης και ο Λοντίγκιν θέλει 400 χιλιάρικα το χρόνο. 1,2 δηλαδή για την τριετία. Πολλά πάρα πολλά!

Κάπου εκεί είναι η πρόταση που έχει από ομάδα του MLS! Ο Καρυπίδης στράφηκε σε άλλη περίπτωση για τον άσο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα επανέλθει. Θα τον κουβεντιάσει ξανά, αλλά όχι με τέτοια νούμερα.

Πάντως, ο Νο1 του ΠΑΣ αρέσει γενικώς και στην Ελλάδα και σε άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Βέβαια τα 6 γκολ που δέχθηκε με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό έριξαν λίγο το rating αλλά δεν μπορεί να πει κανείς πως φταίει κιόλας.