Γκάφα του Καρυπίδη με την αναφορά περί Μάνου (Γαβριηλίδη) για τα μπαλάκια της Επιτροπής Κυπέλλου

Σε μεγαλοπρεπέστατη γκάφα φαίνεται ότι υπέπεσε ο ισχυρός άνδρας του Άρη Θεόδωρος Καρυπίδης με την ανάρτησή του μετά την πρόκριση στην τελική οκτάδα για τον Μάνο Γαβριηλίδη και την επικείμενη κλήρωση.

Μπορεί να θέλησε να ρίξει βέλη στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, ωστόσο όπως ανέφερε το ThrakiSportS, ο κομοτηναίος παράγοντας έχει πάψει εδώ και μερικούς μήνες να είναι πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και να διενεργεί τις κληρώσεις.

Στον Αρη μπορεί να θεωρούν ακόμα ότι η περσισνή κλήρωση που τους έφερε αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά δεν ήταν διαυγής, δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας δεν είχε επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, ωστόσο την πάτησαν θέλοντας να προαναγγείλουν το τι θα γίνει φέτος στην κλήρωση της προσεχούς εβδομάδας.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης μπορεί να αποτέλεσε ίσως τον παράγοντα που διατηρήθηκε για περισσότερα χρόνια στην προεδρία της Επιτροπής Κυπέλλου (συμπλήρωσε επτά χρόνια στην θέση), ωστόσο πλέον δεν είναι όχι απλά πρόεδρος αλλά ούτε καν μέλος στην Επιτροπή Κυπέλλου ή έστω στην ανώτερη Επιτροπή Διοργανώσεων.

Βέβαια, παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας…