Ξεκίνησε τις προκλήσεις ο Κούγιας: «Απατεώνας ο Μπιλ Πάπας που δεν γνωρίζει αν η μπάλα είναι στρογγυλή»

Ανακοίνωση για την διαιτησία του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΑΕΛ, θεωρώντας ότι τους κλάπηκε η πρόκριση, ενώ εξαπέλυσε κατηγορίες και για τους ορισμούς τους Κλάτενμπεργκ στην SL2.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Από την ανακοίνωση δεν θα μπορούσαν να μην λείψουν σχόλια κατά της Ξάνθης ενόψει του επερχόμενου παιχνιδιού στη Λάρισα στις 29/12, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να χαρακτηρίζει απατεώνα τον Μπιλ Πάπας, που δεν γνωρίζει αν η μπάλα είναι στρογγυλή».

Η φανέλα της ΑΕΛ είναι πολύ βαριά και η ιστορία της πολύ μεγάλη και κάθε φορά που μας δίνεται ευκαιρία το αποδεικνύουμε.

Δυστυχώς μας κλέψανε την πρόκριση με το μαϊμού φάουλ, που έγινε από αμυντικό αντί για επιθετικό υπέρ μας, με την αλλοπρόσαλλη απόφαση του Μανούχου στο 96ο λεπτό του πρώτου αγώνα.

Αποκλείσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον ΠΑΣ Γιάννινα, είμαστε ισάξιοι με την δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ, σε δύο παιχνίδια, παίζουμε με 9 Έλληνες και 2 ξένους στην ενδεκάδα, έχοντας 9 ποδοσφαιριστές βασικούς, είτε τραυματίες από τα εξοντωτικά χτυπήματα των τσεκουριών της Super League 2, τα οποία αφήνουν ατιμώρητα ούτε με μία κίτρινη κάρτα οι διαιτητές από την Πέλλα, του έκπτωτου Αντωνίου, και του Πειραιά, του αλήστου μνήμης Σπάθα, και αντί να είμαστε πρώτοι με διαφορά σε αυτό το ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα της Super League 2 δεν μας αφήνουν να κερδίσουμε ομάδες που για πλάκα έπρεπε να δέχονται 4 γκολ, σαν την Καρδίτσα, τον Πιερικό και την Τρίγλια.

Σήμερα αν δεν υπήρχε VAR, ο ανεκδιήγητος βοηθός διαιτητού Μωυσιάδης που σήκωνε την σημαία για οφσάϊντ, δεν θα ισοφαρίζαμε.

Ευτυχώς υπήρχε σήμερα το VAR, που δεν υπήρχε όμως αδικαιολόγητα στον πρώτο αγώνα, γιατί τότε σε καμία περίπτωση δεν θα μας ισοφάριζαν.

Κάποιοι κάνουν τα πάντα για μην γυρίσουμε στην Super League 1 και έχουν πάρει από το χέρι ομάδες δορυφόρους γιατί φοβούνται την ανεξάρτητη φωνή μας και την ανεξάρτητη πορεία μας στην Super League 1 και θέλουν ομάδες με εξάποντα, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο παραμένουν ανταγωνιστές στη διεκδίκηση τίτλων χωρίς να χαλάνε ούτε ένα ευρώ για μεταγραφές.

Ό,τι και να κάνουν όμως εμείς δεν πτοούμεθα και θα το διαπιστώνουν κάθε Κυριακή.        

Ακόμα περιμένουμε τον κ. Κλάτενμπεργκ για να μάθουμε επιτέλους ποιος ορίζει τους διαιτητές στην Super League 2 και μας έχουν διαιτητεύσει μέχρι τώρα 5 φορές από το Νομό Πέλλας του έκπτωτου Αντωνίου στα παιχνίδια με την Τρίγλια, την Καρδίτσα και την Βέροια στερώντας μας τη νίκη και αφήνοντας κάτι κωλόπαιδα ατιμώρητα να σακατεύουν τους καλούς παίκτες μας.

Να είναι βέβαιοι, όμως, ότι έχοντας ένα ρόστερ με 30 Έλληνες παίκτες που, δυστυχώς μέχρι τώρα οι περισσότεροι έμειναν αναξιοποίητοι (μόλις στον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρωτοχρησιμοποιήθηκαν οι Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Μαϊδανός, Σουλούκος, Κούστα), με μέσο όρο ηλικίας 21 ετών, ό,τι και να κάνουν το παρόν, αλλά και το μέλλον, είναι δικό μας και αυτό θα το διαπιστώσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τώρα το μυαλό μας ειναι μόνο στο παιχνίδι με την Ξάνθη, που ακόμα δεν γνωρίζουμε αν και είναι Δεκέμβριος, τί απόφαση θα πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με τα κλεμμένα χρήματα από τις τράπεζες στην Αυστραλία χρηματοδοτούμενη από τον διεθνή απατεώνα Bill Pappas που δεν γνωρίζει αν η μπάλα είναι στρογγυλή».