ThrakiSportS Awards 2021: Ψηφίστε την κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Θράκη

Ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου η διαδικασία της ψηφοφορίας του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS για την ανάδειξη της κορυφαίας αθλήτριας της Θράκης την χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες.

Η προεπιλογή έγινε από την συντακτική ομάδα του ThrakiSportS και προσπαθήσαμε με αυτήν να εντάξουμε όσες διακρίθηκαν μέσα στο 2021 επιτυγχάνοντας εγχώριες ή διεθνείς διακρίσεις, ξεπερνώντας τα όρια και τους εαυτούς τους, από όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούμε την καλύτερη με βάση τις επιδόσεις και την απόδοσή της μέσα στο 2021 και μόνο. Δεν ενδιαφέρει δηλαδή το βάρος του ονόματος που κάποια ενδεχομένως κουβαλά ή πιθανές μεγάλες παλιότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Ως θρακιώτισσες αθλητές καταγράφουμε όσες είτε κατάγονται από την Θράκη είτε μέσα στην διάρκεια της χρονιάς αγωνίστηκαν σε θρακιώτικες ομάδες και διέπρεψαν εκπροσωπώντας την φανέλα τους.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν παρακάτω την αθλήτρια που επιλέγουν ως κορυφαία του 2021 στην Θράκη. Η ψηφος του αναγνωστικού κοινού θα μετρήσει κατά 50% και στο υπόλοιπο 50% θα μετρήσει η εκτίμηση της συντακτικής ομάδας του ThrakiSportS, ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε την κορυφαία αθλήτρια του 2021.

Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή ως το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου. Η ανακοινωση της κορυφαίας αθλήτριας της Θράκης για το 2021 θα γίνει, όπως κάθε φορά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς…

[Total_Soft_Poll id=”30″]

ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 2021» (με αλφαβητική σειρά):

ΜΑΡΙΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (ΣΤΙΒΟΣ): Μετά το χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αναδείχθηκε βαλκανιονίκης στα 100 μέτρα με εμπόδια Κ18 στο Κράλιεβο της Σερβίας και μάλιστα με τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ, που συνιστά και μια από τις κορυφαίες επιδόσεις στην Ευρώπη για κορασίδα αθλήτρια το 2021. Η 16χρονη αθλήτρια των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου επελέγη στη Προεθνική Κ18 για το 2022 ενώ έγινε μείζον θέμα ότι τρεις φορές την εβδομάδα διανύει 190 χιλιόμετρα για να μπορέσει να προπονηθεί.

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ (ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ): Κατέρριψε το καλοκαιρι στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων το Πανελλήνιο Ρεκόρ Τραπ Γυναικών. Η πρωταθλήτρια από την Αλεξανδρούπολη έδειξε ότι διατηρείται στο υψηλότερο επίπεδο για τα δεδομένα της χώρας μας στο αγώνισμα, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγώνα «Η Μάχη της Κρήτης».

ΜΑΓΔΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ): Μετά από μια σεζόν στο πολωνικό πρωτάθλημα με την Στρτ Ελμπαγκ όπου διακρίθηκε ιδιαίτερα, επέστρεψε λόγω σπουδών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη βρίσκεται με τον ΟΦ Νέας Ιωνίας στην κορυφή της Α1 Γυναικών. Επίσης ηγήθηκε της προσπάθειας της Εθνικής Γυναικών για πρόκριση ως αήττητης στην β’ φάση του Εuro2022 ενώ εκλέχθηκε μέλος της Επιτροπής Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων της ΟΧΕ.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑ (ΠΑΛΗ): Αναδείχθηκε χρυσή βαλκανιονίκης αλλά και μεσογειονίκης στην κατηγορία 69 κιλών κορασίδων, στην διπλή διοργάνωση που φιλοξενήθηκε τέλη Οκτωβρίου στην Ξάνθη τόσο στους Βαλκανικούς Αγώνες, που έγιναν την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, όσο και στους Μεσογειακούς, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Νωρίτερα στη χρονιά ήταν ασημένια σε διεθνές τουρνουά στο Βουκουρέστι ενώ είχε και άλλες εγχώριες διακρίσεις.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΩΡΑΪΤΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ): Η «θηλυκή Μαραντόνα» της Εθνικής Ομάδας έλκει την καταγωγή της από το Ιάσιο Ροδόπης και δεν λείπει από καμία κλήση της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές τις στις ΗΠΑ όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με τις Jaguars και πλέον επιστρέφει στην Ευρώπη αναζητώντας θέση στο γερμανικό ή το αγγλικό πρωτάθλημα