Pre League: Σούπερ διπλό του Άθλου Ορεστιάδας και πρόκριση στα πλέι οφ

Ένας ψυχωμένος Άθλος Ορεστιάδας με πλάνο για τη νίκη πέρασε με σούπερ διπλό ανατροπής από την έδρα του Πήγασου Πολίχνης και πλέον θα παίξει στα πλέι οφ με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Πήγασος Πολίχνης ευτύχησε να προηγηθεί με 25-20, προβληματίζοντας αρκετά τον Άθλο Ορεστιάδας, ο οποίος παράλληλα είχε και το νου στην αναμέτρηση της ΑΕ Κομοτηνής με τον Άρη.

Οι Εβρίτες αντέδρασαν και έχοντας καταιγιστικό ρυθμό στο δεύτερο σετ έκαναν το 1-1 με 16-25, ενώ ταυτόχρονα ΑΕ Κομοτηνής και Άρης ήταν στο 1-1.

Ο Πήγασος Πολίχνης προηγήθηκε εκ νέου με 2-1 με 25-23, σε ένα απίστευτα οριακό σετ, μεταφέροντας το άγχος εκ νέου στην πλευρά του ΆΘλου, ο οποίος λίγο αργότερα πήρα τα ευχάριστα νέα από την Κομοτηνή, καθώς η ΑΕ Κομοτηνής έκανε το 2-1 επί του Άρη και έτσι οι Εβρίτες χρειαζόταν μόνο να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Πράγμα, το οποίο κατάφεραν, παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα στο σετ, κάνοντας το 2-2 με 19-25, ξεκινώντας ετσι τα πανηγύρια της πρόκρισης στα πλέι οφ ανόδου.

Τέλος, έχοντας πλέον πάρει την πρόκριση, η ομάδα του Μπάμπη Σταματόπουλου αγωνίστηκε πιο απελευθερωμένα, κάνοντας το 2-3 με 11-15, παίρνοντας παράλληλα και ένα σημαντικό.

Τα σετ: 25-20,16-25,25-23, 19-25, 11-15

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Μπάμπης Σταματόπουλος):Περείρα, Γκιγιέρμε, Σκαρλατίδης, Ριζόπουλος, Αλεξάκης, Στοιλούδης/ Αρχοντούδης (Λ) Ραπτής, Καζαντζίδης, Σαββόγλου, Σκαρλατίδης Στ, Λαχτάρας, Τσολακίδης, Δαρίδης