Με συμμετοχή Εβρίτη το φετινό Survivor!

Από τον ραδιοφωνικό σταθμό NRG του Σάκη Σταυρίδη, εκτός του Τσολάκη συμμετέχει στο Survivor και ο Αθηναίος δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ένας Εβρίτης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος του σταθμού NRG 98.5 Γιάννης Τσολάκης, συμμετέχει στο φετινό Survivor που θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας στις 26 Δεκεμβρίου 2021 από τον ΣΚΑΪ.

Ο Τσολάκης κάνει εκπομπή στον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης καθημερινά στις 10 πρωί μαζί με τη Δέσποινα Πετρίδου και τον Σπύρο Σισμανίδη, εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών και ήδη αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ραδιοφωνικός σταθμός NRG 98.5, που ανήκει στον επίσης δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη.

Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας του NRG στο Survivor

Μάλιστα στο φετινό Survivor θα έχει διπλή εκπροσώπηση, αφού παίρνει μέρος εκτός του Τσολάκη, ένας ακόμα ραδιοφωνικός του παραγωγός. Ο γνωστός Αθηναίος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Λάμπρος Κωνσταντάρας, που θα ανήκει στην ομάδα των Διάσημων.

Τα δυο στελέχη λοιπόν του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού του Έβρου, θα είναι αντίλαλοι στα αγωνίσματα και όχι μόνο, στο φετινό ριάλιτι Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και παραγωγής του Τούρκου Ατζούν.

Πηγή: www.evros-news.gr