Που θα βρείτε καλές στοιχηματικές κριτικές για Έλληνες παίκτες

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και μαζί αυξάνεται η λίμπιντο αλλά και η διάθεση για… τζόγο. Παραδοσιακά την περίοδο των εορτών ο κόσμος συμμετέχει μαζικότερα και πιο έντονα σε σχέση με τις άλλες χρονικές περιόδους, σε τυχερά παιχνιδια – είτε μιλάμε για χαρτιά και την παραδοσιακή «31» στο σπίτι την βραδιά της αλλαγής του χρόνου είτε για μια επίσκεψη σε καζίνο, ρουλέτες και φρουτάκια.

Αντιστοίχως, αυξάνεται και η διάθεση των παικτών του στοιχήματος για να δοκιμάσουν την τύχη τους στις προβλέψεις. Ειδικά η Boxing Day στην Premier League της Αγγλίας την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων έχει και αυτό το νόημα, να ικανοποιηθεί η ανάγκη των καταναλωτών σε όλα τα επιπεδα. Ανοίγουν τα μαγαζιά, αλλά ανοίγουν μαζί και τα γήπεδα, μετά το παραδοσιακό οικογενειακό δείπνο με τις γαλοπούλες και την ανταλλαγή των δώρων. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια ολοένα και λιγότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης κατεβάζουν ρολά στην περίοδο των γιορτών, όπως γινόταν στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού όπου η δράση σε αρκετά αθλήματα συνεχίζεται ακόμα και την εβδομάδα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό μπορεί να μην ευχαριστεί τους παίκτες, οι οποίοι στερούνται τις οικογένειές τους, ικανοποιεί όμως το φίλαθλο κοινό και ιδίως τους παίκτες του στοιχήματος. Ειδικά φέτος, για παράδειγμα, μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα έχουμε πλήρη δράση σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, στο NBA στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αλλά θα έχουμε στην Ελλάδα μέχρι και πλήρη αγωνιστική στην Basket League αλλά και στην Super League 2. Μάλιστα, στο πλαίσιο της τελευταίας, ο ΑΟΞ δοκιμάζεται στις 29/12 στην έδρα της ΑΕΛ, στο Αλκαζάρ, στο μεγάλο παραδοσιακό επαρχιακό ντέρμπι της Λάρισας και της Ξάνθης που συνήθιζε να μας απασχολεί σε επίπεδο Α’ Εθνικής αλλά αυτήν την φορά θα το βιώσουμε σε επίπεδο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Η πανδημία του κορονοϊού δημιουργεί βέβαια προβλήματα στην διεξαγωγή κάποιων αγώνων και διοργανώσεων, δημιουργεί όμως και ξεχωριστές ευκαιρίες για τους παίκτες του στοιχήματος. Μια χτυπημένη ομάδα από την Covid19 σε αγώνα που εν τέλει διεξάγεται παρά τα όποια κρούσματα είναι σαφώς πιο ευάλωτη και οι παίκτες που διαθέτουν έγκαιρα την σχετική ενημέρωση μπορούν με έξυπνες κινήσεις να αυξήσουν τα κέρδη τους ποντάροντας σωστά σε ελκυστικές αποδόσεις. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να λαμβάνουν τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και να μελετούν τις κατάλληλες κριτικές για τις εταιρείες.

Μια τέτοια δυνατότητα για τους Έλληνες παίκτες δίνει το καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων για Έλληνες στο οποίο όσοι αγαπούν την διαδικασία να ποντάρουν, θα βρουν μια μεγάλη κοινότητα που παρέχει πληροφορίες για όλα τα προς στοιχηματισμό σπορ: από ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ μέχρι ιπποδρομίες, τένις και Formula 1.

Η λίστα της Betopolis περιλαμβάνει μόνο τις καλύτερες αθλητικές επιλογές στην βιομηχανία του στοιχήματος, αναζητώντας τις καλύτερες αποδόσεις αλλά προσφέροντας και τις πιο επίκαιρες πληροφορίες για να ποντάρετε τα χρήματά σας. Άλλωστε για τους Έλληνες παίκτες ο αριθμός των καλύτερων εταιρειών στοιχημάτων που νόμιμα μπορεί κάποιος να ποντάρει τα χρήματά του δεν είναι απεριόριστος. Υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρείες που έχουν δικαίωμα να δραστηριοποιούνται διαδικτυακώς στον ελλαδικό χώρο και μόνο μέσω αυτών το στοίχημα είναι νόμιμο και μαζί καθόλα νόμιμα και τα όποια κέρδη από τις σωστές προβλέψεις.

Για αυτό έχει σημασία να εμπιστευτεί κανείς κάποιον που πραγματοποιεί σε βάθος αμερόληπτες κριτικές στα καλύτερα ελληνικά στοιχηματικά σάιτ στην αγορά, αλλά και να παρουσιάζει μία μεγάλη λίστα λιγότερο γνωστών στοιχηματικών ιστοσελίδων. Η Betopolis τα προσφέρει όλα αυτά και είναι πάντα στο κυνήγι της αναζήτησης καινούριων εταιρειών και πρακτόρων, έτσι ώστε να τους συμπεριλάβει στις κριτικές της. Άλλωστε για να πάει κανείς ταμείο δεν απαιτείται μόνο τύχη αλλά και γνώση και αυτή ξεκινά όχι μόνο σε σχέση με τον αγώνα που θα ποντάρεις αλλά και σε σχέση με την εταιρεία στην οποία θα επιλέξεις να το κάνεις.