ΕΣΠΕΘΡ: Αποχώρησε από αγώνα Κ18 η ΑΕ Κομοτηνής – Οργισμένη ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Κ18 Κοριτσιών της ΕΣΠΕΘΡ, ανάμεσα σε Χρυσούπολη και ΑΕ Κομοτηνής.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται σε ανακοίνωση της ομάδας αλλά και από το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την αναμέτρηση απέναντι στη Χρυσούπολη.

Οι άνθρωποι της ομάδας καταγγέλλουν τις κακές συνθήκες εντός γηπέδου (δεν υπήρχε ζέστη εντός γηπέδου), αλλά και τις περίεργες έως και ανεξήγητες αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Κωνσταντίνο Γεωργιάδη.

Η οργισμένη ανακοίνωση της ομάδας:

“H Αθλητική Ένωση Κομοτηνής αποτελεί ένα ισχυρό Brandname στο χώρο του αθλητισμού έχοντας διαχρονικά διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο σε διάφορα αθλήματα. Ιδιαίτερα στο βόλεϊ η ΑΕ Κομοτηνής έχει «χτίσει» μία βολεϊκή παράδοση, πάνω στην οποία δουλεύουμε καθημερινά με σεβασμό στο άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα.Το πρωί της Κυριακής νιώσαμε πως οι κόποι που καταβάλουμε πάνε στράφι. Σε όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στα ηνία του Συλλόγου, με τα σωστά και τα λάθη μας, ουδέποτε σταθήκαμε σε εξωγενείς παράγοντες.Σήμερα το πρωί όμως το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο προπονητής μας Παναγιώτης Τατούλης (4ετης φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα Πετοσφαιριση) αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον κ. Κωνσταντίνο Γεωργιάδη με αποτέλεσμα να κριθεί το πρώτο σετ.

Ο λόγος; Διοτι σηκώθηκε να πανηγυρίσει τον κερδισμένο πόντο της ομάδας μας μετά από συνεχόμενες παραινέσεις του προπονητή του ΑΟ Χρυσούπολης, ο οποίος μάλλον είχε τον ρόλο του τιμητη των πάντων και λιγότερο παιδαγωγικό.Η αποχώρηση μας από τον αγωνα είναι ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής θα την σέβεστε, όπως σεβόμαστε εμείς όλους τους φορείς και τους εμπλεκομένους με το άθλημα”.