Απαλλαγή της ΠΑΕ Ξάνθη για την δήθεν «έλλειψη πτυχίου» του Νίκου Κεχαγιά

Οπψς ανακοινώθηκε την Δευτέρα από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, η ΠΑΕ Ξάνθη απηλάγη από τις κατηγορίες που είχε για παραβίαση του Κανονισμού Προποονητών στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ουσιαστικά το όποιο πρόβλημα φάνηκε να υπάρχει με το πτυχίου του Νίκου Κεχαγιά λύθηκε. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ξάνθη είχε κληθεί στο πειθαρχικό και για τον αγωνα με την Καβάλα για τον ίδιο λόγο. Ο αγώνας αυτός είχε προηγηθεί, λογικά θα έχουμε ανάλογη απόφαση αλλά ακόμα αυτή δεν έχει ανακοινωθεί.

Αναλυτικά, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 28.11.21 με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ Π.Ο. τις χρηματικές ποινές α) 1500€ και β) 500€. Συνολική χρηματική ποινή 1.200 € (αγώνας 27.11.21 με ΠΑΕ ΑΕΛ).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 27.11.21 με ΠΑΕ Καλαμάτα)
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 28.11.21 με ΠΑΕ Αλμωπό Αριδαίας)