Γ’ Εθνική: Πρώτο γκολ με … γκολάρα Νάση και βαθμός κόντρα στην Χρυσούπολη για την Αλεξανδρούπολη

Σε ένα μέτριο παιχνίδι η Αλεξανδρούπολη έμεινε όρθια και στην Χρυσούπολη κόντρα σε Νέστο και παράδοση μένοντας στο 1-1 και αήττητος εκτός εδρας στο φινάλε του 2021.

Η Αλεξανδρούπολη έχοντας αρκετές απουσίες κόντρα στην ομάδα του Κυριακου Κετσιεμενίδη που καιγόταν για την νίκη, κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό χάρη στην σουτάρα στο γάμα του Αθανασίου εκτός περιοχής του Νάση Στοίνοβιτς στο 75′ που ήταν και το πρώτο γκολ της Αλεξανδρούπολης σε 4 αναμετρήσεις με τον Νέστο που πριν το ματς μετρούσε 3/3 νίκες και 0-8 γκολ.

Ο Νέστος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Δερμιτζάκη στο 26′, και πίεσε για την νίκη μετα το γκολ του Στοίνοβιτς, έχοντας δοκάρι σε φάουλ του Φραγκούλη στις καθυστερήσεις. Λίγο μετά την ευκαιρία που έχασε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού σχεδόν με την λήξη αποβλήθηκε γιατί είχε αψιμαχία με τον Χριστοφορίδη της Αλεξανδρούπολης

Πλέον οι Εβρίτες έφτασαν τους 12 βαθμούς και βρίσκονται μια μόλις θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και μετά τα Θεοφάνεια πάνε ξανά στην Καβάλα όπου θα αντιμετωπίσουν στο Ορφάνι τον Μέγα Αλέξανδρο. Από την άλλη ο Νέστος έχει μόλις 7 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την παραμονή και την σημερινή του αντίπαλο με τον Κετσιεμενίδη να ψάχνει ήδη παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μπλιος, Φραγκουλης, Μπαμπουρας, Κωνσταντάρας, Τσακωνας (75′ Μπαικαρά), Θωμαΐδης, Γκατζολαρι, Δερμιτζάκης (65′ Δόντσος), Παπαδόπουλος (65′ Βαλαβανόπουλος), Μενικου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ζ. Στοίνοβιτς): Συριτούδης, Δορουγιδένης (46′ Ν. Στοΐνοβιτς), Χ. Στοΐνοβιτς, Γκαιδατζής, Παπαγεωργίου, Αμπραχαμιάν (85′ Γεωργαντζόπουλος), K. Πατσιώρας, Aγγ. Πατσιώρας (75′ Σιδηρόπουλος), Σιώπης, Καρακασίδης, Παγωνίδης (60′ Χριστοφορίδης).