Γ’ Εθνική: «Αναγεννήθηκε» το Άβατο και ξαναπάτησε κορυφή στην… Πλαγιά με επιβλητική «τριάρα»

Με τρία τέρματα στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, ο Αρης Αβατου έφυγε με το επιβλητικό 0-3 από την έδρα της Αναγέννησης Πλαγιάς και εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Αγροτικός Αστέρα και πανδραμαϊκό στον Εύοσμο, πιάνοντας αυτές τις δυο ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Νικος Παπαδόπουλος μετά από γυρισμα του Σιμάρ Χασάνογλου ανοιξε το σκορ λίγο μετά από την συμπλήρωση μιας ωρας αγωνα, με τα άλλα δυο τέρματα να επιτυγχανει ο Κοσμάς Γκέκας στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο είχε κερδήσει ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης και στο 84′ με σουτ μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή θα μπορούσε νωρίτερα να έχει ανοίξει το σκορ, αλλά στο 5′ η πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων και στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι Παπαδόπουλος και Σαρηγιαννίδης δεν στάθηκαν τυχεροί απέναντι στον γκολκίπερ Ζάικο των γηπεδούχων.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Κωνσταντίνος Σαφούρης της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Αναστασίου και Βακουφτσή (επίσης από τις Σέρρες).

Πλέον ο Αρης Αβατου ολοκλήρωσε το 2021 με 19 βαθμούς και στην επανέναρξη θα φιλοξενήσει στο Κουτσό τον Νέστο Χρυσούπολης για την προτελευταια αγωνιστική του πρώτου γυρου, ενω η Αναγέννηση Πλαγιάς που έμεινε στους 13 βαθμούς πάει να παίξει στην Δράμα με τον Πανδραμαϊκο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ: Ζάικος, Κετά, Κουτσουρίδης, Καρτάς, Φασουλάκος, Αμανατίδης, Νιζάμης, Γρηγοριάδης Απ., Γρηγοριάδης Μ., Παντελιάδης, Παρπουτσής
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας (85′ Τσάπαρης), Παναγιωτίδης (72′ Καρατλίδης), Κωσταρέλης, Σαρηγιαννίδης (85′ Μπουλούτ), Κοντογιαννίδης (53′ Γκέκας), Παπαδόπουλος Ν. (85′ Χατζηπαπάς)