Α2 Ανδρών: Πέρασε από το Σουφλί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ένταση με οπαδούς και διαιτητές

Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Σουφλί, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι οφ.

Το πρώτο σετ δεν χωρούσε πολλές αναλύσεις καθώς ο Εθνικός ήταν υπερηχητικός και προηγήθηκε από νωρίς με 14-25 και 0-1.

Αντίθετα τα επόμενα δύο σετ ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι με τη μπίλια τελικά να κάθεται στους φιλοξενούμενους.

Αρχικά το 0-2 με 23-25, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο αλλά η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου ήταν καλύτερη στα σημεία.

Στο τρίτο σετ έγινε ακόμη μια δυνατή μάχη, με τον Εθνικό στο τελευταίο κομμάτι του σετ να είναι καλύτερος και να κάνει το 0-3 με 20-25.

Επιπλέον, το ματς σημαδεύτηκε από αρκετή ένταση με φίλους των γηπεδούχων, οι οποίοι τα είχαν βάλει με τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, Σίμο Τονονίδη, ενώ γενικότερα και οι δύο ομάδες είχαν πάρα πολλά παραπάνω από το διαιτητικό δίδυμο.

Τέλος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπήρξε είσοδος οπαδού με επιθετική διάθεση προς τον πρώτο διαιτητή αλλά και ρίψη κάποιον μπουκαλιών, χωρίς να συμβεί κάποιος τραυματισμός.

Τα σετ: 14-15, 23-25, 20-25

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Καψαλιάρης, Αλεξούδης Ι., Αλεξούδης Κ., Κάβουρας, Καζαριάν, Κάλφας (λ), Μούχλιας Στ., Μπράτσας, Σταθέλος, Τάσιου, Τσιαμίτας, Παπαδημητρίου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Δημητριάδης, Δαλδαβερένης, Σταυρόπουλος, Καβαρατζής, Κωνσταντινίδης, Μπουφίδης, Τσιουτσιουλούδης /Καραπιπέρης,