Α2 Ανδρών: Εβγαλαν Πιστόλ(ι)α οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και «καθάρισαν» το θρακικό ντέρμπι με την Ασπίδα Ξάνθης

Με κορυφαίο τον Βαγγέλη Πιστόλα που σημείωσε 11 τέρματα, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης επικράτησαν με 26-23 στο θρακιώτικο ντέρμπι με την Ασπίδα Ξάνθης το βράδυ της Κυριακής στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Το παιχνίδι για την 8η αγωνιστική προσέφερε πολλές συγκινήσεις, με τους Εβρίτες να είναι διαρκώς μπροστά στο σκορ αλλά με μικρή διαφορά και σε κρίσιμα σημεία τους Ξανθιώτες να ισοφαρίζουν, οπως στα μισά του δευτερου ημιχρόνου σε 18-18, χωρίς ωστόσο ποτέ να μην καταφέρνουν να περάσουν μπροστά.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κύκλωπες δείχνουν να κλειδώνουν θέση στην πρώτη τριάδα ενώ η Ασπίδα ευρισκόμενη μόνο πάνω από την ουραγό Προσοτσάνη θα παλέψει για την δωτηρία της. Την επόμενη αγωνιστική οι Ξανθιωτες φιλοξενούν την Προσοτσάνη ενώ οι Κυκλωπες ταξιδεύεουν στο Κιλκίς.

Διαιτητές: Παρασκευούδης – Ουζούνης
Τα δεκάλεπτα: 6-5, 8-8, 13-10 (ημίχρονο), 17-15, 20-19, 26-23 (τελικό αποτέλεσμα).

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαχρήστου): Μπουλταδάκης 2, Χαραλαμπίδης 1, Κωστόπουλος, Γκαρας 2, Καραβασίλης Β., Τουλιόπουλος 2, Μαμούρης, Ανδρεαδάκης 1, Καραβασίλης Δ., Ναβροζίδης 5, Γλήνιας, Λαϊλισίδης 2, Πιστόλας 11.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Βαφειάδης): Αγαθόνικος 9, Βασιλακόπουλος, Θεοδωρόπουλος 9, Λευθέρης, Λιόντος 2, Μαρκοπουλιώτης,Μόσχος, Μπέτσιος, Ναθαναηλίδης 1, Πατσατζής 1, Ρούφος 1, Σαλήογλου, Φραγκούλης, Χαραλαμπάκης.