ΕΠΣ Θράκης: Πρωταθλητής χειμώνα ο Πανθρακικός με… σβηστές μηχανές και φόντο τη χιονισμένη οροσειρά της Ροδόπης

Με φόντο τη χιονισμένη οροσειρά της Ροδόπης, ο Πανθρακικός χωρίς να «πατήσει» γκάζι, επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής της μαχητικής Αναγέννησης Παγουρίων με 3-1 και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα χωρίς να χρειαστεί να περιμένει την ολοκλήρωση της αγωνιστικής το Σάββατο.

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Αναγέννηση Παγουρίων τελικά ηττήθηκε από τον ανώτερο Πανθρακικό με 1-3. Στο 22′ ο Βάσκος με πλασέ πέτυχε το 0-1, σημειώνοντας το 14ο φετινό του τέρμα ενώ στο 40′ ο Φουρλατάρας σημείωσε το 0-2 με βολέ, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα για 8η φορά φέτος.

Το 0-3 έκανε στο 63′ ο Καλογρανάς με σουτ  ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Σωκράτους με κεφαλιά. Διατητής της αναμέτρησης ήταν ο Κακουλίδης με βοηθούς τους Χαρίτση και Κελεσίδη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ: Πεγγειώτης, Χαντζόγλου, Παππάς, Μιχαλάκης (84′ Μάστορας), Τασσίδης, Μελάνι, Λιώπας, Σωκράτους, Νικολόπουλος (71′ Κώστα), Στεργιάδης, Ανδρεάδης (84′ Νεστορίδης)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σοφούλης, Τσώλας, Γκουτάκης, Σιδηρόπουλος (71′ Τσιτλαχίδης), Λειβαδιώτης, Σμάλης, Φουρλατάρας (46′ Σπηλιωτόπουλος), Καλογρανάς, Αμέτ Ερκάν (76′ Μαγκαφίνης), Αντωνιάδης (76′ Μπεναβέλης), Βάσκος (46′ Δραγανίδης)