Super League: Με Λογαρά από τον πάγκο μοιράστηκαν τον βαθμό Βόλος και Λαμία

Παρ’ ότι προηγήθηκε με 0-2, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και έμεινε στο 2-2 ο Βόλος μέσα στη Λαμία για την 14η αγωνιστικής της Super League.

Στα τελευταία λεπτά μάλιστα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Εβρίτης αμυντικός του Βόλου Παύλος Λογαράς, παίρνοντας τη θέση του Ορόζ στο 90+2′.

Σε ένα ανοιχτό ματς από τα πρώτα λεπτά η Λαμία βρέθηκε πρώτη κοντά στο γκολ, έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 16′ μετά από κόρνερ. Ο Κότνικ έσωσε στη συνέχεια δύο φορές την εστία του σε τετ-α-τετ του Ρόμανιτς και ωραίο σουτ του Νούνιες, για να ανοίξει τελικά το σκορ ο Βόλος.

Στο 30′ ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης και του Πανθρακικού Θανάσης Γκαραβέλης, νίκησε τον Φαν Βέερτ, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Ολλανδός επιθετικός βρέθηκε απέναντί του και με άψογο διαγώνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Οι Βολιώτες αύξησαν μάλιστα το προβάδισμά τους στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Φαν Βέερτ και πάλι, να κάνει τρομερή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νίνη και να γράφει το 0-2 στο ματς.

Η Λαμία δεν τα παράτησε όμως και έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια. Στο 57′ ο Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι και ο Αραμπούλι το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-2 στην αναμέτρηση.

Το ματς έγινε αμέσως ροντέο και στο 60′ ο Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Όροζ να αστοχεί εξ επαφής, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα το 2-2. Από σέντρα του Ρόμανιτς, ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας τον αγώνα.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Βόλο να μένει στην 9η θέση και τους 15 βαθμούς και τη Λαμία στην 12η με 11.