LIVE από το γήπεδο Μακεδονικού για την 8η αγωνιστική της SL2: ΠΑΟΚ Β’ – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SL2.

Καλησπέρα! Εκτός από την αναμέτρηση της Ξάνθης κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, θα υπάρχει ενημέρωση και για την την εξέλιξη σε όλα τα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής που διεξάγονται την ίδια ώρα (15:00).

Ώρα 13:50 Η αναμέτρηση διεξάγεται στην σκιά των σημαντικών διοικητικών εξελίξεων στην ομάδα της Ξάνθης. Το μεσημέρι της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, στην οποία επρόκειτο να αποφασιστεί η νέα αύξηση-μαμούθ του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας κατά 4,7 εκατ. ευρώ αλλά και το νέο ΔΣ της ομάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι σχετικές ανακοινώσεις να υπάρξουν μέχρι και την έναρξη του αγωνα, στον οποίο αναμένεται να δώσει το παρών από την εξέδρα ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος Μπιλ Πάπας.

Ώρα 14:00 Η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Βέροια αλλά έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, αφού έχει κάνει το ρεπό της σε αντίθεση με την Μακεδονική ομάδα. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ Β’ δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς σε 7 αγωνες, αφού δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του για τον πρώτο γύρο.

Ώρα 14:10 Γενικά η Ξάνθη προέρχεται από πέντε σερί νίκες, όλες με τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο της, από τότε που διαδέχθηκε στον πάγκο της ομάδας τον Τζέιμι Μονρόι. Η μοναδική της βαθμολογική απώλεια είναι η ισοπαλία της πρεμιέρας στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ Β’ έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, επίσης στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ στους Ρέντη.

Ώρα 14:15 Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Β’ αντιμετώπισε τον Πιερικό στην Κατερίνη και αναδείχθηκε μαζί του ισόπαλος με σκορ 1-1. Ο ΑΟΞ στα Πηγάδια φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο και κέρδισε χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα με σκορ 2-0.

Ώρα 14:25 Προπονητής της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ υπενθυμίζεται ότι είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ουσιαστικά μετά την τεράστια καριέρα του στον δικέφαλο ήρθε για μόλις 31 ημέρες στον ΑΟΞ, περίπου τέτοια εποχή οκτώ χρόνια πριν, και έμελλε στην ομάδα της Θράκης να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Θυμηθείτε το σχετικό αφιέρωμα του ThrakiSportS για τις 31 ημέρες του Γκαρσία στην Ξάνθη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:30 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Ίτσο, Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης, Γκινσάρι, Θυμιάνης, Τσέλιος, Βιθέντε, Μονρόουζ, Ιμπραΐμι, Πολίμος.

Ώρα 14:40 Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός,Τάχατος, Τζίμας, Γκορντετζιάνι.

Ώρα 14:45 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Μηνούδη (του Συνδέσμου Πιερίας). Τέταρτος διαιτητης ορίστηκε ο Τσιάρας (Καβάλας). Παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης ήταν ο Δροσινός (Χαλκιδικής).

Ώρα 14:50 Στα επίσημα του γηπέδου της Ευκαρπίας και ο Μπιλ Πάπας.

Ώρα 14:55 Τα υπόλοιπα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός Β’ – Βέροια
ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδιτσας
Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου
Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός
Πανσερραϊκός – Ηρακλής
Τρίκαλα – Πιερικός

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

2′ Πρώτη μεγάλη φάση για την Ξάνθη, με το πλασέ του Ιμπραΐμι από πλάγια θέση να περνάει λίγο άουτ.

3′ Γκοοοοοοοολλλ για την Ξάνθη. Ο Θυμιάνης σουτάρει από το όριο της περιοχής, η μπάλα απομακρύνεται πάνω στην εστία και ο Γκισνάρι παίρνει το ριμπάουντ και εκτελέι από κοντά για το 0-1. ΠΑΟΚ Β’ – ΑΟ Ξάνθη 0-1.

5′ Ο ΠΑΟΚ Β’ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά ως offside. Παραμένει το 0-1.

11′ Πέναλτι για την Ξάνθη. Το κερδίζει ο Ιμπραΐμι από το μαρκάρισμα του Σαλαμούρα. Η παράβαση είναι πεντακάθαρη.

12′ Άστοχο το πέναλτι του Ιμπραΐμι. Κακή εκτέλεση που έφυγε πολλά μέτρα άουτ από το οριζίντιο δοκάρι του Ταλιχμανίδη. Παραμένει το 0-1 για τον ΑΟΞ που σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία.

15′ Προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο αμφότερες οι ομάδες σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μέχρι στιγμής, παρά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

17′ Πρώτη κάρτα στο ματς για τον Μονρόουζ.

22′ Καλή στιγμή για τον ΑΟΞ με την κεφαλιά του Γκισνάρι να περνάει άουτ μετά τη σέντρα του Γκόμεζ.

29′ Νέα καλή ευκαιρία για τον ΑΟΞ με τον Γκινσάρι να κλέβει τη μπάλα αλλά το τελείωμά του να είναι χλυαρό.

30′ Δευτερη κίτρινη για τον ΑΟΞ, αυτή τη φορά ο Βιθέντε.

31′ Γκολ στις Σέρρες. Πανσερραϊκός – Ηρακλής 1-0.

35′ Γκολ και στον Βόλο. Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός 0-1

37′ Νέα καλή στιγμή για τον ΑΟΞ με το σουτ του Μονρόουζ να περνάει άουτ. Θα μπορούσε να έχει και μεγαλύρερο προβάδισμα η Ξάνθη, έχοντας μέχρι στιγμή 9 τελικές έναντι 1 τους ΠΑΟΚ Β’ με κορυφαία φυσιά αυτή του άστοχου πέναλτι.

40′ Κίτρινη για τον Καλουτσικίδη.

43′ Κίτρινη στην Ξάνθη και για τον Ιμπραΐμι.

45′ 1′ έξτρα χρόνου.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. ΠΑΟΚ Β’ – ΑΟ Ξάνθη 0-1. Η Ξάνθη έχει το προβάδισμα και σε συνδυασμό με το μέχρι τώρα 0-0 της Βέροια είναι στην 1η θέση, αλλά θα μπορούσε να έχε μεγαλύτερο προβάδισμα με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με το 0-1 να μοιάζει μάλλον ότι… αδικεί τον εαυτό της.

Ώρα 15:50 Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στο ημίχρονο:
Ολυμπιακός Β’ – Βέροια 0-0
ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδιτσας 0-0
Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 0-0
Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός 0-1
Πανσερραϊκός – Ηρακλής 1-0
Τρίκαλα – Πιερικός 0-0

Ώρα 16:00 Μια αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Διαμαντόπουλος στη θέση του Ιμπραΐμι για την Ξάνθη και ο Κουλούρης στην θέση του Καλουτσικίδη για τον ΠΑΟΚ Β’.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

48′ Πρεσάρει πολύ ψηλά ο ΑΟΞ και δημιουργεί πολλά προβλήατα στους γηπεδούχους.

50′ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ολυμπιακός Β’ – Βέροια 1-0. Μόνη 1η η Ξάνθη αν καταφέρει να πάρει το σημερινό τρίποντο όπως όλα δείχνουν , αλλά υπάρχει πολύ χρόνος ακόμα σε όλα τα παιχνίδια.

55′ Ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα ο ΑΟΞ και ψάχνει το δεύτερο γκολ να να κλειδώσει το τρίποντο.

61′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΞ με το σουτ του Μονρόουζ να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ταλιχμανίδη σε κόρνερ.

62′ Αλλαγή για τον ΑΟΞ. Ο Πλατέλλας στη θέση του Μονρόουζ.

64′ Μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τη σέντρα του Χατζηστραβού να περνάει παράλληλα από την εστία του Ίτσο. Δεν καταγράφηκε τελική, αλλά ήταν η πιο επικίνδυνη στιγμή των γηπεδούχων.

67′ Χωρίς τελική στην εστία στο ματς ο ΠΑΟΚ Β’.

70′ Δύο αλλαγές για τον ΑΟΞ. Τζανακάκης και Βιθέντε αποχωρούν για να περάσουν στη θέση τους οι Δεληγιαννίδης και Δόρης.

74′ Oδεύουμε προς το τελευταίο τέταρτο, με την Ξάνθη να κρατάει το 0-1 και την 1η θέση. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ένα σχετικό άγχος για το εύθραυστο σκορ, με την Ξάνθη να χάσει ειδικά στο πρώτο μισό σπουδαίες φάσεις για το δεύτερο γκολ.

77′ Τεράστια απόκρουση του Ίτσο στο σουτ του Πανίδη που κρατάει το 0-1.

78′ Αποθεώνεται ο Ίτσο από τους φιλάθλους της Ξάνθης που έχει βρεθεί στην Ευκαρπία. Πανηγυρίστηκε σαν γκολ αυτή η επέμβαση.

81′ Απίστευτη ευκαιρία για την Ξάνθη με το σουτ του Φαζού μέσα από τη μικρή περιοχή να κοντράρει και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Δεν τελειώνει ούτε εδώ το ματς.

87′ Ο Τάσος Παπάζογλου περνάει στη θέση του Γκινσάρι με την ειδική μάσκα.

90′ 5′ έξτρα χρόνου.

90+1 Ισοφαρίζει η Βέροια στην Καισαριανή. Ολυμπιακός Β’ – Βέροια 1-1.

90+5′ Τέλος αναμέτρησης. Η Ξάνθη πήρε τεράστια νίκη με 0-1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Βέροια ανέβηκε μόνη 1η στον Βόρειο όμιλο. ΠΑΟΚ Β’ – ΑΟ Ξάνθη 0-1.

Ώρα 15:55 Τα υπόλοιπα τελικά αποτελέσματα:
Ολυμπιακός Β’ – Βέροια 1-1
ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδιτσας 0-0
Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 0-2
Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός 0-1
Πανσερραϊκός – Ηρακλής 1-0
Τρίκαλα – Πιερικός 1-0