Μετά τον Γιαμουρίδη τέλος και η Ψωμά από το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη – Μπαίνει γυναίκα – έκπληξη ως αντικαταστάτρια

Μετά τον Τάσο Γιαμουρίδη που ήταν διευθύνων σύμβουλος, παρελθόν από το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη είναι σύμφωνα με πληροφορίες και η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, κόρη του παλαίμαχου παίκτη του ΑΟΞ και πρώτου χρονικά σκόρερ του Σάκη Ψωμά που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Για τις 14:00 μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Ξάνθη που έχει ως βασικό θέμα ημερήσιας διάταξης την ανάδειξη νέου ΔΣ, που όπως έχει γράψει το ThrakiSportS θα είναι κατά τα φαινόμενα πενταμελές.

Πρόεδρος θα παραμείνει κατά τα φαινόμενα ο Μπιλ Πάπας ενώ στην θέση του αντιπροέδρου επίσης παραμένει ο Φάνης Ουζουνίδης, αλλά και με τα επιπρόσθετα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου που είχε μέχρι σήμερα ο Γιαμουρίδης. Συνεπώς ο νομικός σύμβουλος της ομάδας αναβαθμίζεται, όπως έχει γράψει εδώ και δυο εβδομάδες το ThrakiSportS.

Η απουσία της Σοφίας Ψωμά για πολλούς αποτελεί έκπληξη και με δεδομένο ότι η θητεία που είχε ανακοινωθεί πέρυσι στο ΔΣ ήταν διετής, γίνεται αντιληπτό ότι είτε υπάρχει παραίτησή της είτε αποπομπή της, ενώ προφανώς δεν θα μείνει ασχολίαστο από τον κόσμο το κακό φεγγάρι που περνάνε από το καλοκαίρι οι σχέσεις της νέας διοικησης του ΑΟΞ με τον Δήμο Ξάνθης.

Πάντως οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι πρόθεση του Μπιλ Πάπας είναι να υπάρχει γυναίκα και στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη και για τον λόγο αυτόν θα ανακοινωθεί αντικαταστάτρια – έκπληξη της Σοφίας Ψωμά, επιλογή που λέγεται ότι θα είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του και θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Σε κάθε περίπτωσης, ο ίδιος ο Πάπας έχοντας το 99% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας της ΠΑΕ Ξάνθη, έχει το μαχαίρι και το καρπούζι για να αποφασίσει όπως ακριβώς κρίνει…