Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στον γιο του Ζόραν Στοΐνοβιτς – Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του κόουτς της Αλεξανδρούπολης

Πανελλαδικό θέμα έγινε το περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που είχαμε την Κυριακή στην Κομοτηνή με θύμα τραυματισμού από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα τον 14χρονο γιο πολύ γνωστής αθλητικής οικογένειας, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το ThrakiSportS.

Οπως μάλιστα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα protothema, οι δράστες ήταν δύο ηλικίας 14 και 17 ετών που ήδη συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, στους οποίους ανέφεραν ότι επιτέθηκαν σε δυο άλλους νεαρότερούς τους «προσωπικούς λόγους».

Οι ανήλικοι δεν αρκέστηκαν στα χτυπήματα που έδωσαν με γροθιές και κλωτσιές, αλλά ένας εκ των δυο, έβγαλε σουγιά και τον κάρφωσε στη κοιλιά του 14χρονου θύματος, ο οποίος είναι ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού και νυν προπονητή της Αλεξανδρούπολης FC Ζόραν Στοΐνοβιτς (αυτή είναι η αθλητική οικογένεια στην οποία αναφερόταν στο προγενέστερο άρθρο του το ThrakiSportS).

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ζόραν Στοΐνοβιτς αποκάλυψε ουσιαστικά την ταυτότητα μιλώντας στο protothema, όπου ανέφερε ότι ο γιος του και ο φίλος του προσπάθησαν να προστατέψουν έναν συνομήλικο τους, που έπεσε θύμα μπούλινγκ από δυο νεαρά άτομα. «Κάθε μέρα τον απειλούσαν ότι θα τον δείρουν, αναγκάζοντας τον να τους δίνει χρήματα για να τον αφήσουν ήσυχο», λέει ο Σέρβος προπονητής.

«Πάνω στη σύρραξη» συνεχίζει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, «οι δυο ανήλικοι έσπασαν τη μύτη του φίλου του γιου μου, ο οποίος προκειμένου να αμυνθεί απάντησε με κάποια χτυπήματα. Όταν οι δράστες έτρεξαν να φύγουν, τότε ο γιος μου κατάλαβε ότι τον είχαν μαχαιρώσει. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι ένας εκ των δυο έχει παρελθόν σε ανάλογα περιστατικά και έχει απασχολήσει την αστυνομία».