Γόνος πολύ γνωστής αθλητικής οικογένειας ο 14χρονος που μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα μετά από συμπλοκή

Γόνος πολύ γνωστής αθλητικής οικογένειας της Θράκης είναι ο 14χρονος που ήταν το θύμα του πολύ σοβαρού και πρωτόγνωρου περιστατικού βίας μεταξύ εφήβων, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και έχει θορυβήσει τους Κομοτηναίους.

Οπως έγραψε από το βράδυ της Κυριακής το ThrakiSportS αλλά και το σύνολο των ΜΜΕ της Ροδόπης, μετά από συμπλοκή κοντά στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής στην ευρύτερη περιοχή της Εκτενεπόλ, ένας 14χρονος τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, με τραύμα στην κοιλιά απο αιχμηρό αντικείμενο που εκτιμάται ότι ήταν μαχαίρι, ωστόσο ευτυχώς το τραύμα δεν ήταν βαθύ και δεν έχουν χτυπηθεί ζωτικά όργανα.

Οι ιατροί βρίσκονται σε επιφυλακή και παρατηρούν συνεχώς την πορεία του νεαρού, αν και δεν υπάρχει ευτυχώς κίνδυνος για τη ζωή του. Η Ελληνική Αστυνομία ερευνά διεξοδικά το περιστατικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, το επιδιώκει ωστόσο μέχρι τα μεσάνυχτα οπότε και εκπνέει το αυτόφορο.

Οπως αναφέρεται σε διαρροές από αστυνομικές πηγές, θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατό υλικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης, με τις πρώτες καταθέσεις να δείχνουν ότι επρόκειτο για βίαιη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων. Τις επόμενες ώρες ο 14χρονος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.